TBB Başkanı Feyzioğlu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

TBB Başkanı Feyzioğlu Açıklaması

TBB Başkanı Feyzioğlu Açıklaması

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, PKK'ya yapılan silah bırakma çağrısına ilişkin, "Biz Türkiye'de kimsenin burnu kanasın tabii ki istemeyiz.

01.03.2015 19:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, PKK'ya yapılan silah bırakma çağrısına ilişkin, "Biz Türkiye'de kimsenin burnu kanasın tabii ki istemeyiz. Askerimizin, polisimizin, vatandaşımızın saçının teline zarar gelsin istemeyiz" dedi.

Toplumsal Dayanışma ve Kültür Derneğinin Manisa Kültür Merkezi'nde düzenlediği "1 Mart Tezkeresi ve Türkiye'de Hukuk ve Demokrasi" konulu seminere katılan Feyzioğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'de hukukun dış politikayla iç içe yürüdüğünü, dış politikadaki gelişmelerin Türkiye'nin rejimini ve hukuk sistemini etkilediğini söyledi.

Feyzioğlu, PKK'ya silah bırakma çağrısına ilişkin soru üzerine, "Biz Türkiye'de kimsenin burnu kanasın tabii ki istemeyiz. Askerimizin, polisimizin, vatandaşımızın saçının teline zarar gelsin istemeyiz. Kan dursun istiyoruz. Tartışma yok bunda. Kanı durdurmak için toplumsal barışı sağlamak için ne yapılması gerekir, işte bu noktadayız" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel TBB Başkanı Feyzioğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement