Tcg Gediz ve Tcg Heybeliada Fildişi'nde - Son Dakika
Güncel

Tcg Gediz ve Tcg Heybeliada Fildişi'nde

Barbaros Türk Deniz Görev Grubu'nun faaliyetleri kapsamında; TCG GEDİZ ve TCG HEYBELİADA Fildişi'nde liman ziyaretine başladı.

13.04.2014 12:39

Barbaros Türk Deniz Görev Grubu'nun faaliyetleri kapsamında; TCG GEDİZ ve TCG HEYBELİADA Fildişi'nde liman ziyaretine başladı.

Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinde yer alan günlük faaliyetlere ilişkin açıklamaya göre, Barbaros Türk Deniz Görev Grubu'nun (TDGG) faaliyetleri kapsamında; TCG GEDİZ ve TCG HEYBELİADA Abidjan/ Fildişi Sahili liman ziyaretine başladı. TCG ORUÇREİS Thema/ Gana'ya, TCG YB.K.GÜNGÖR Abidjan/ Fildişi Sahili'ne intikale devam etti.

Aden Körfezi, Somali Havzası, Arap Denizi ve Hint Oyanusu'ndaki Deniz Haydutluğu ile Mücadele Harekâtı'nı ve bölge ülkeleri ile ikili ilişkilerin geliştirilmesi ve Deniz Kuvvetleri ile ortak eğitimler faaliyetlerini tamamlayan TCG GELİBOLU Türkiye'ye intikali kapsamında liman ziyareti maksadıyla Cibuti'ye intikale devam etti.

TCG GAZİANTEP "Norveç Deniz Kuvvetlerinin 200'üncü Kuruluş Yıldönümü Törenleri" kapsamında Bergen/ Norveç liman ziyaretine devam etti.

TCG GÖKÇEADA NATO Daimi Deniz Görev Grubu-2 (SNMG-2), Okyanus Kalkanı Harekâtı kapsamında Hint Okyanusu'nda deniz haydutluğu ile mücadele maksadıyla karakol görevine devam etti.

TCG BARTIN Birleşmiş Milletler UNIFIL Harekatı kapsamında Mersin liman ziyaretine devam etti.

Diğer harekât eğitim faaliyetleri kapsamında toplam yedi gemi seyir icra etti.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Tcg Gediz ve Tcg Heybeliada Fildişi'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement