Tekden Eğitim Kurumları 23 Nisanı Coşku ile Kutladı - Son Dakika
Yerel

Tekden Eğitim Kurumları 23 Nisanı Coşku ile Kutladı

Tekden Eğitim Kurumları 23 Nisanı Coşku ile Kutladı

Tekden Koleji 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşku ile kutladı.

23.04.2014 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekden Koleji 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşku ile kutladı.

Kayseri Tekden Eğitim Kurumlarının düzenlediği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Erciyes Üniversitesi ANFİ tiyatroda coşkuyla kutladı. Kutlamada öğrenciler birbirinden güzel şiirler okurken folklor ve şarkılarla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşkuyla kutladı.

Tekden Eğitim Kurumları Genel Müdürü İbrahim Orhan "Bütün yaptığımız çalışmaların gayesi ve hedefi olan sevgili öğrencilerimiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımıza hoşgeldiniz sefalar verdiniz. Bugün bizim için ayrı bir heyecan sevinin çocuklar sevinin büyükler bu ülkede yaşayan herkes çok sevinsin çünkü milli mücadelenin en büyük göstergesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisinin ve bağımsızlığının ilanıdır bugün istiklalin ve bağımsızlığın öncüsü olmuş olan bu millet işte 23 Nisanda bu coşkuyu bu heyecanı yaşıyor" diye konuştu.

Orhan "Bu güzel günü bu bağımsızlığı bizlere vermek için bırakmak için canlarıyla kanlarıyla her şeyiyle feda eden bu noktada bütün fedakarlığı ortaya koyan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün şehitlerimizi geçmişimizi saygıyla ve minnetle anıyoruz" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tekden Eğitim Kurumları 23 Nisanı Coşku ile Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement