Ankara-İzmir Hızlı Tren Projesi İhalesini Kazananlar Belli Oldu - Son Dakika
Ekonomi

Ankara-İzmir Hızlı Tren Projesi İhalesini Kazananlar Belli Oldu

Ankara-İzmir Hızlı Tren Projesi İhalesini Kazananlar Belli Oldu

Tekfen İnşaat ile Doğuş İnşaat ortaklığı Ankara-İzmir Hızlı Tren Projesi'nde 879 milyon TL bedelle ihale kazandı.

25.05.2016 15:10  Güncelleme: 15:46

Tekfen İnşaat ve Tesisat AŞ ile Doğuş İnşaat ve Ticaret AŞ İş Ortaklığı'nın, Ankara- İzmir Hızlı Tren Projesi'nin Afyonkarahisar- Uşak (Banaz) Kesimi ile Afyonkarahisar Direkt Geçişi Altyapı İnşaatı işleri ihalesini 879 milyon TL bedelle kazandığı bildirildi.

İŞTE O AÇIKLAMA

Tekfen Holding AŞ'nin, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan açıklamasında, "Bağlı ortaklıklarımızdan Tekfen İnşaat ve Tesisat AŞ ile Doğuş İnşaat ve Ticaret AŞ İş Ortaklığı (yüzde 50 - yüzde 50) Ankara-İzmir Hızlı Tren Projesi'nin Afyonkarahisar-Uşak (Banaz) Kesimi ile Afyonkarahisar Direkt Geçişi Altyapı İnşaatı işleri ihalesini toplam 879 milyon TL bedel ile kazanmıştır. Projenin tamamlanma süresi 36 ay olarak belirlenmiştir." bilgilerine yer verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Ankara-İzmir Hızlı Tren Projesi İhalesini Kazananlar Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • ALBATROS: HAYIRLI OLUR INSALLAH AMA BIZIM CHP LILER SIRF ELESTIRMEK ICIN MEEEEEE DIYE CIKARLAR ORTAYA 13 38 Yanıtla
    faruk: aptalsınız oğlum siz ,biz yapılana karşı değiliz 5 liralık işi 15 liraya yapılana karşıyız 12 5 beynelminel: Faruk hangi yapilanin arkasinda durdunuz korfez koprusu.30 dolar gecis insanlari soydunuz dediniz 3 havalimani koprusu gerek yok dendi avrasya tuneli biz zaten gecmeyiz dendi.size ancak bu yakisiyordu zaten iyisimi biz ustemezuk deyip gecin 2 3

Advertisement