Tekirdağ'da Elektrik Kesintisine Dikkat - Son Dakika
Yerel

Tekirdağ'da Elektrik Kesintisine Dikkat

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), Tekirdağ İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında yapacağı çalışmalardan dolayı elektrik kesintilerine karşı vatandaşları uyardı.

09.06.2015 10:04

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), Tekirdağ İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında yapacağı çalışmalardan dolayı elektrik kesintilerine karşı vatandaşları uyardı.

TREDAŞ'tan yapılan açıklamada, 11 Haziran Perşembe günü 09: 00-16: 00 saatleri arasında 7 saat süre ile Tekirdağ'ın Muratlı ilçesi Yavaşça Mahallesinde; 13 Haziran Cumartesi günü 09: 00-16: 00 saatleri arasında 7 saat süre ile Muratlı ilçesinin Yurtbekler Mahallesinde enerji kesintisi yapılacağı bildirildi.

TREDAŞ Çerkezköy İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında, planlı bakım çalışması nedeniyle ise 10 Haziran Çarşamba günü 09: 00-18: 00 saatleri arasında 9 saat süre ile Çerkezköy ilçesinin Karlı ve Uzunhacı Mahalleleri, İdris Kolçak, Yusuf Kolçak, Mert Yayıncılık, Cengiz Kazancı, Banu Erel, Közhan Yazgan'da; 11 Haziran Perşembe günü 09: 00-18: 00 saatleri arasında 9 saat süre ile Çerkezköy Bağlık Mahallesinin büyük bir kısmı, Fatih Mahallesinin bir kısmı, Çerkezköy Belediyesi Su Kuyuları, İSKİ Su Kuyuları, Ambardere Mevkii tamamı, Tugay Komutanlığı, Çerkezköy Hayvan Barınağı, Çerkezköy Belediye Su Terfi Merkezi, Gümüşyaka İSKİ Su Kuyuları, Değirmenköy İSKİ Su Kuyuları, Rahmi Uzun, Süleyman Kosuva, Hener İnşaat, Ziya Osmanoğlu, Orhan Önder, İrfan Ak, Fikret Yalçınkaya, İski, Gabralı Un Fab.,Klv İnşaat Devlet Hastanesi Şantiyesi, Tugay Komutanlığı, Özturan Petrol, Halit Narin Meslek Lisesinde; 12 Haziran Cuma günü 09: 00-13: 30 saatleri arasında 4,5 saat süre ile Tekirdağ'ın Kızılpınar Namık Kemal Mahallesinin bir kısmında; 12 Haziran Cuma günü 13: 30-18: 00 saatleri arasında 4,5 saat süre ile Çerkezköy ilçesinin Kızılpınar 4 Evler Mevkii-Kızılpınar Yunus Emre Mahallesinin bir kısmı, Kızılpınar Su Kuyusu, Kutlu Aydın, Kerem Temel, Harita Tepe Mevkii, Fatih Sultan Mehmet Mahallesinin bir kısmı, Gültepe Mahallesinin bir kısmı, Namık Kemal Mahallesinin bir kısmı, İstanbul Palmiye City Konutları, Kutlu Aydın, Kerem Temel, Ali Er'de elektrik kesintisi yaşanacak.

Ayrıca TREDAŞ, aboneleri elektrikle çalışan cihazların devreden çıkartılması, yapılacak çalışmaların, programlı elektrik kesintisi için belirtilen saatten önce bitmesi halinde, kesintiden etkilenen yerlere çalışma bitiminden hemen sonra ilan edilen kesinti bitiş saatinden önce enerji verilebileceği, jeneratör kullanan abonelerin kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcısını açmaları, elektrik kesintisi hakkında daha geniş bilgi için Alo 186 Çağrı Merkezi'ne başvurmaları konusunda hatırlatmalarda bulundu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tekirdağ'da Elektrik Kesintisine Dikkat - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement