Tekirdağ'da 'Keman Çalan Çocuk' Heykeli İlgi Odağı Oldu - Son Dakika
Yerel

Tekirdağ'da 'Keman Çalan Çocuk' Heykeli İlgi Odağı Oldu

Tekirdağ\'da \'Keman Çalan Çocuk\' Heykeli İlgi Odağı Oldu

Tekirdağ’da Tarihi Bedesten Çarşısı’nın yanında bulunan ’Keman Çalan Çocuk Heykeli’ Tekirdağlılar tarafından ilgi görüyor.

07.07.2015 12:55

Tekirdağ'da Tarihi Bedesten Çarşısı'nın yanında bulunan 'Keman Çalan Çocuk Heykeli' Tekirdağlılar tarafından ilgi görüyor.

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Bedesten Çarşısın'ın yanında bulunan bir banktakş 'Keman Çalan Çocuk Heykeli' vatandaşlar tarafından ilgi odağı oldu. Bedesten çarşısında alışveriş yapmaya gelen vatandaşlar Keman Çalan Çocuk Heykeliyle hatıra fotoğrafı çektiriyor.

Heykelin yoldan geçerken ilgisini çektiğini ifade eden Birgül Öztürk Aybek, "Çarşıda alışveriş yapıyorduk kızlarım ve eşimle birlikte. O sırada bu tarafa doğru gelirken bu keman çalan çocuk heykelini gördüm. Çok ilgilimi çekti. Eşim ve kızlarımla birlikte buraya gelip yanına oturup bir hatıra fotoğrafı çektirelim dedik. Yüzünde çok güzel bir tebessüm var. İçindeki şair ruhu gözlerinin çekikliğine yansımış. İsminin ne olduğunu bilmiyorum. Kim olduğunu öğrenmek isterdim. Çocuklarıma da sordum belki onlarda bilir diye ama onlarda bilmiyor" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tekirdağ'da 'Keman Çalan Çocuk' Heykeli İlgi Odağı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement