Tekirdağ'da Yamaç Paraşütçüsü Ölümden Döndü - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ'da Yamaç Paraşütçüsü Ölümden Döndü

Tekirdağ'ın Şarköy İlçesi Ayvasıl mevkiindeki 600 metrelik tepeden atlayış yapan yamaç paraşütü sporcusu 24 yaşındaki Fuat Kayalı, kontrolünü yitirip ağaçlık alana düştü ve ağır yaralandı.

21.03.2017 16:09

Tekirdağ'ın Şarköy İlçesi Ayvasıl mevkiindeki 600 metrelik tepeden atlayış yapan yamaç paraşütü sporcusu 24 yaşındaki Fuat Kayalı, kontrolünü yitirip ağaçlık alana düştü ve ağır yaralandı. Kalça kemiği ile bacağında kırıklar olduğu belirlenen Kayalı, Sahil Güvenlik helikopteriyle kurtarılarak ambulansla kaldırıldığı Tekirdağ Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Tekirdağ'ın Şarköy İlçesi'nde yamaç paraşütü yapan Fuat Karalı, dün arkadaşlarıyla birlikte 600 metrelik Ayvasıl mevkiinden atlayış yaptı. Kısa bir süre sonra kontrolü yitiren Kayalı, ağaçlık alana düştü. Arkadaşlarının ihbarıyla bölgeye gelen itfaiye ve AFAD ekiplerince ağaçta asılı vaziyette bulunan yamaç paraşütü sporcunun tahliye için Sahil Güvenlik Komutanlığı'ndan yardım istendi. Çanakkale Sahil Güvenlik Komutanlığı'ndan gelen helikopterle kurtarılan Fuat Kayalı, askeri birliğe indirildikten sonra 112 ambulansı ile Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kalça kemiği ve bacağında kırıklar olduğu tespit edilen Kayalı'nın hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi.

Tekirdağ\'da Yamaç Paraşütçüsü Ölümden Döndü
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tekirdağ'da Yamaç Paraşütçüsü Ölümden Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement