Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Tekirdağ\'dan Kısa Kısa

Elektrik kesintisi.

30.05.2014 12:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi ve Muratlı ilçelerinde, elektrik kesintisi uygulanacak.

TREDAŞ'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, bakım ve onarım çalışmaları kapsamında, pazartesi günü saat 09.00-15.00 saatleri arasında, Marmara Ereğlisine bağlı İlçe Jandarma Komutanlığı, Opet Anadolu Lisesi, Devlet Hastanesi, İlçe Tarım Müdürlüğü, Erdeha Petrol, Belediye Su Tesisleri ve Dereağzı Mahallesi'ne elektrik verilemeyecek.

Aynı gün Muratlı ilçesi Yeşilsırt köyünde de 09.00-15.00 arasında elektrik kesintisi yapılacak.

SGK Müdürü Alan'dan, işveren ziyareti

Tekirdağ Sosyal Güvenlik Müdürü Fatma Derya Alan, en yüksek ve düzenli prim ödeyen işverenlere, teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyaret edilecek iş yerlerinin belirlenmesinde en yüksek prim ödeme ve prim borcu bulunmaması kriterlerinin uygulandığı belirtildi.

Ziyaretlerinde iş yeri yetkilileriyle görüşen Alan, "Kurumsallaşmanın temelini kamusal mali yükümlülüklerin tam ve zamanında yerine getirilmesi oluşturur" dedi.

Alan, düzenli prim ödedikleri için işverenlere teşekkür ederek, sosyal güvenlik işveren uygulamaları hakkında bilgi verdi.

İller Bankası İstanbul Bölge Müdürü Yüksel'den, Albayrak'a ziyaret

İller Bankası İstanbul Bölge Müdürü Ferit Yüksel, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı ziyaret etti.

Yüksel, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine gelerek, bir süre Albayrak'la görüştü. Albayrak'ı başarılarından dolayı tebrik eden Yüksel, çalışmalarına ilişkin bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Albayrak, Yüksel'e beraber çalışacak olmaktan duyduğu memnuniyeti belirtti.

Stratejik Planlama toplantısı yapıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Stratejik Planlama toplantısı, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın katılımıyla yapıldı.

Albayrak, Belediye Kültür Merkezi Salonunda düzenlenen toplantıda, Tekirdağ'ın büyükşehir olması ile oluşturulan daire başkanlıklarının yüzde 80'nin tamamlandığını belirtti.

Tekirdağ'a yakışır projeler yapmak için çalışma başlattıklarını dile getiren Albayrak, "Bundan sonra hizmetlerimizi hızlandırarak yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Toplantıya, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Öğretim Görevlisi Hakkı Hakan Yılmaz ve Bilkent Üniversitesi Öğretim Görevlisi Ferhat Emil katıldı. - Tekirdağ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement