Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Tekirdağ\'dan Kısa Kısa

Kapaklı'da elektrik kesintisi.

07.07.2014 14:41

Kapaklı ilçesine bağlı bazı mahallerde elektrik kesintisi uygulanacak.

Trakya Elektrik Dağıtım AŞ'den (TREDAŞ) yapılan yazılı açıklamaya göre, Kapaklı ilçesinde yıllık bakım ve onarım çalışması nedeniyle yarın 4 saat süreyle elektrik kesintisi yapılacak.

Atatürk ve Cumhuriyet Mahallesi, Hürriyet, Vatan ve Erbay Caddesi ile sokaklarına yarın saat 08.00-12.00 saatleri arasında elektrik verilemeyecek.

Aynı gün, Erbay ve Hürriyet Caddesi'nde 12.00-18.00 saatleri arasında da elektrik kesintisi uygulanacak.

Temizlik çalışmaları

Süleymanpaşa Belediyesi, kumsal alandaki temizlik çalışmalarını sürüyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin Kumbağ Mahallesi'ndeki kumsalda bulunan otları temizlediği ve çevredeki çöpleri topladığı belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral ise temizlenen sahilin Tekirdağlıları beklediğini, vatandaşların daha güzel bir kumsalda tatilini geçirmesi için çalışmaların devam edeceğini kaydetti.

Kapaklı Belediyesinde toplu iş sözleşmesi

Kapaklı Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası ek protokol imzalandı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, 6360 sayılı Büyükşehir Yasası ile Tekirdağ'ın büyük şehir olduğu, bu nedenle belde statüsündeki Karağaç'ın mahalle olarak Kapaklı Belediyesine bağlandığı anımsatıldı.

Karaağaç Belediyesinde çalışan işçilerin Kapaklı Belediyesi bünyesinde çalışmaya başladığı, işçiler için sendikayla ikinci kez masaya oturulduğu belirtilen açıklamada, imzalanan protokolle işçilerin haklarının iyileştirildiği, işçilerin, daha önce sahip olmadıkları sosyal haklara sahip olduğu kaydedildi. - Tekirdağ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement