Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Tekirdağ'da "3. Tarım Bölgesi" çalıştayı düzenlenecek.

23.08.2014 14:59

Tekirdağ Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından, "3. Tarım Bölgesi" çalıştayı düzenlenecek.

Tekirdağ Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, pazartesi günü düzenlenecek çalıştayda, "2014 Uluslararası Aile Çiftçiliği Yılı" konusunun işleneceği bildirildi.

Bir otelde düzenlenecek çalıştaya, Bursa, Düzce, İstanbul, Edirne Kocaeli, Sakarya, Yalova ve Kırklareli'nden katılımcıların iştirak edeceği belirtildi.

Tarım İl Müdürü Sarıkoca'dan,  Albayrak'a ziyaret

Tekirdağ Tarım İl Müdürü Zekeriya Sarıkoca, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı ziyaret etti.

Belediye Binası'na gelerek Albayrak'la bir süre görüşen Sarıkoca, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Albayrak, Tekirdağ, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğüne yeni atanan Sarıkoca'ya başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Albayrak, Tekirdağ'ın gelişmesi için bütün kurumların görüşlerine ihtiyaç olduğunu söyledi.

Süleymanpaşa Belediye Konservatuvarı kayıtları başladı

Süleymanpaşa Belediyesi Konservatuvarı eğitim ve öğretim kayıtları başladı.

Süleymanpaşa Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, 2010 yılından bu yana aralıksız devam eden konservatuvarın, eğitim ve öğretime güçlü eğitmen kadrosu, olgunlaşmış fiziki şartları, personel yapısı ve oluşturduğu öğrenci bilgi sisteminin halkın hizmetine sunulduğu bildirildi.

Açıklamada, konservatuvarda öğrenci olmak isteyen adayların,  yetenek sınavlarına katılmak için 19 Eylül tarihine kadar başvuru yapması gerektiği belirtildi.

Ön kayıtlarını yapan konservatuvar adayları, 20-21 Eylül tarihinde eleme sınavlarının ardından, 27-28 Eylül'deki kabul sınavlarına katılması gerektiği kaydedildi.

Sınavlarda başarı gösteren adayların, 2014-2015 eğitim öğretim yılından itibaren konservatuvar öğrencisi olmaya hak kazanacağı ve dört yıllık sanat eğitimlerine başlayacakları belirtildi.

Süleymanpaşa'da ihtiyaç sahibi vatandaşlara kışlık yardımı

Süleymanpaşa Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlara kışlık giyecek yardımı yaptı.

Belediyeden yapılan açıklamada, isminin açıklanmasını istemeyen deri firması, ihtiyaç sahibi vatandaşlara, kışlık mont ve yelek yardımında bulunduğu bildirildi.

Belediye tarafından belirlenen vatandaşların, Belediye Gençlik Merkezine gelerek beğendikleri giyecekleri aldıklarını ifade eden Süleymanpaşa Belediyesi Başkan Yardımcısı Gülferah Güral, "Süleymanpaşa Belediyesi olarak vatandaşlarımızı düşünmek zorundayız. Bu gibi yardımların en doğru ve en adaletli şekilde yapılması bizim görevimizdir" ifadelerini kullandı.

Süleymanpaşa'da su kesintisi

Süleymanpaşa'nın bazı mahallelerinde su kesintisi yapılacak.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, yarın Çorlu su kuyularında TREDAŞ'ın 2014 yılı yatırım programı çalışmaları nedeniyle saat 08.30 'dan itibaren su kesilecek.

Kesintinin Süleymanpaşa ilçesine bağlı, Yavuz, Ertuğrul, Bahçelievler, Namık Kemal ve Gündoğdu mahallelerinde uygulanacağı belirtildi.

Açıklamada, TREDAŞ'ın çalışmaları bitinceye  kadar, şehir şebeke içme suyu verilemeyeceği kaydedildi. - Tekirdağ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement