Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, sahil şeridinde yer alan Şarköy, Saray, Marmara Ereğlisi ve Süleymanpaşa ilçelerinin belediye başkanları ile bir araya geldi.

09.05.2015 18:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, sahil şeridinde yer alan Şarköy, Saray, Marmara Ereğlisi ve Süleymanpaşa ilçelerinin belediye başkanları ile bir araya geldi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı makamında düzenlenen toplantıda yaz aylarında sahil mahallelerinin kalabalıklaşmasından doğan sıkıntılar için alınabilecek önlemler masaya yatırıldı.

Toplantıya, Şarköy Belediye Başkanı Süleyman  Altınok, Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, Süleymanpaşa ve Saray Belediyesi yetkilileri katıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi personeline oryantasyon eğitimi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü'nce belediye personeline oryantasyon eğitimi verildi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Belediye Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, belediye olarak dört hedeflerinin olduğunu belirterek, bu hedeflerin dürüst olmak, çalışkan olmak, devletin malını korumak ve mesaiye bağlı kalmadan çok çalışmak olduğunu söyledi.

Yapılacak çalışmaların gösterilen hedefe uyması gerektiğini belirten Albayrak, "Bu hedeflere uyanların her zaman arkasında olacağız. Yeni Büyükşehir oluşturuyoruz, lütfen günü dolduracak çalışma içinde, tatil özlemi içinde olmayın. Tatil özlemi içinde olan verimli olamaz. Sadece işinizi düşünün. Büyükşehir büyüdükçe projeler ortaya çıktıkça sizin de performansınızın artması gerekiyor" dedi.

Konuşmanın ardından, Hukuk Müşaviri Orhan Perçinoğlu, katılımcılara "Anayasa Hukuku Açısından  Kamu Görevlilerinin Yeri ve Konumu", "Vatandaşın Bilgi Edinme Hakkı" konularında bilgi verdi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanı Şehabettin Küçükyazıcı ve İnsan Kaynakları Daire Başkanı Mustafa Hikmet Erzincan da seminerde, "Kamu Görevlilerinin Çalışma Usul ve Esasları", "Memurların Hakları Ödevleri ve Yükümlülükleri",  "Personel özlük hakları" konularında eğitim verdi.

Albayrak Muratlı ilçesindeki muhtarlarla bir araya geldi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Muratlı ilçesindeki mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Albayrak, Muratlı Belediye binasında düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, Tarımsal hizmetlerde Büyükşehir Belediyesinin bir çok faaliyette bulunduğunu belirterek, "Daha önce verdiğimiz telefon sözünü tutarak telefonlarınızı size teslim ediyoruz. Tekirdağ'ı birlikte yöneteceğiz demiştik, bunun da ilk adımını atıyoruz" dedi.

Toplantının ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 22 mahalle muhtarına akıllı telefon verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement