Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından, Süleymanpaşa İçme Suyu İsale Hattı ve 5 bin tonluk su deposu düzenlenen törenle açıldı.

18.10.2015 15:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından, Süleymanpaşa İçme Suyu İsale Hattı ve 5 bin tonluk su deposu düzenlenen törenle açıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Hürriyet Mahallesi'ndeki açılış töreninde yaptığı konuşmada, güzel bir projenin daha sonuca ulaşmasının sevincini yaşadıklarını belirterek, açılışını yaptıkları depo ve isale hattı ile su kesintisi sıkıntısının yok denecek kadar aza ineceğini kaydetti.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin tüm belediyelerin arkasında olduğunu ifade eden Albayrak, şunları kaydetti:

"Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Süleymanpaşa'nın arkasında olduğumuz kadar diğer bütün ilçe belediyelerimizin de arkasındayız. Her adımımız halkımızın ve gelecek nesillerin daha iyi şartlarda yaşaması içindir. Bu hizmetlerin ardı arkası kesilmeyecek. Tekirdağ olarak önümüzde 'Hani hizmet nerede?' diyenlerin başını döndürecek bir 2016 ve 2017 yılı göreceğiz. İnsan odaklı sosyal demokrat bir belediye olarak görev süremizin sonunda bu başarıların galibi biz değil, bizi buraya getiren halkımızın olacaktır."

Açılış konuşmalarının ardından protokol üyeleri içme suyu isale hattı ve 5 bin tonluk su deposunun açılış kurdelesini kesti ve tesisi gezerek incelemelerde bulundu.

İğneada'ya yapılması planlanan nükleer santral

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Kırklareli İğneada bölgesinde yapılması planlanan nükleer santral ile ilgili bir mesaj yayınladı.

Albayrak, mesajında, Kırklareli il sınırları içerisinde yer alan İğneada'daki, Longoz Ormanları'nın dünyadaki 3 örneğinden biri olduğunu savundu.

Gelişmiş ülkelerin günümüzde nükleer santralleri kapattığını iddia eden Albayrak, şu ifadeleri kullandı:

"Bugün gelişmiş ülkeler nükleer santrallerini kapatmakta, yenilenebilir enerji kaynaklarına yönelmektedir. Dolayısıyla böylesine değerli ve eşsiz bir yerde planlanan santralin yapılması doğru bir uygulama olmayacaktır. Bölgeye ve halkına vereceği zararlar ve riskler, orada yaşayan insanlarımızın sağlığını, huzurunu ve mutluluğunu olumsuz yönde etkileyecektir."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement