Tekirdağ Feribotlarında Bayram Kuyruğu - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ Feribotlarında Bayram Kuyruğu

Tekirdağ Feribotlarında Bayram Kuyruğu

Tekirdağ'da Ramazan bayramı tatillerini Marmara Denizi'ndeki adalarda geçirmek isteyenler, araçlarıyla sahildeki feribotlar önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

02.07.2016 12:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'da Ramazan bayramı tatillerini Marmara Denizi'ndeki adalarda geçirmek isteyenler, araçlarıyla sahildeki feribotlar önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Feribot şirketleri yoğunluk nedeniyle ek seferler düzenledi.

Ramazan Bayramı nedeniyle verilen 9 günlük tatil, trafikte yoğunluğa neden oldu. Bayram tatilini Avşa, Erdek ve Marmara Adası'nda geçirmek isteyenler ise feribotların kalktığı Tekirdağ kent girişinden itibaren trafikte yoğunluğa neden oldu. Tekirdağ- Çanakkale güzergahını tercih edenler Tekirdağ kent merkezinde uzun kuyruk oluşmasına neden olurken, çevre yolunda da zaman zaman trafik durma noktasına geldi. Şehir içerisinde büyük şehir belediyesinin yol çalışmaları trafik aksamasına ve yavaş ilerlemesine neden oldu.

SAHİL YOLU KUYRUK

Tekirdağ Limanı'ndan Avşa, Erdek ve Marmara Adası'na araçlarıyla gitmek isteyenler iskele önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Şirketler yoğunluk nedeniyle ek seferler düzenledi. Saatlerdir kuyrukta beklediğini ifade eden Mehmet Yılmaz, "Yaklaşık 1.5 saatten bu yana Avşa'ya gitmek için feribot bekliyorum. Ne zaman sıra geleceğini bilmiyorum. İnşallah bir an önce Marmara adasına varmak istiyoruz. Havada çok sıcak, sıcakta beklemek çok daha zor" dedi.

- Tekirdağ

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tekirdağ Feribotlarında Bayram Kuyruğu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement