Tem'de Yaşanan Yol Yenileme Çilesi - Son Dakika
Güncel

Tem'de Yaşanan Yol Yenileme Çilesi

Tem\'de Yaşanan Yol Yenileme Çilesi

TEM otoyolunun Gebze gişeler ve Körfez gişeler arasında başlatılan 81 gün sürecek yol iyileştirme çalışmaları sonrasında yaşanan trafik yoğunluğu hakkında Kocaeli Valisi Ercan Topaca açıklama yaptı.

08.05.2014 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TEM otoyolunun Gebze gişeler ve Körfez gişeler arasında başlatılan 81 gün sürecek yol iyileştirme çalışmaları sonrasında yaşanan trafik yoğunluğu hakkında Kocaeli Valisi Ercan Topaca açıklama yaptı. Ulaştırma Bakanlığı ile görüştüğünü belirten Vali Topaca, "Vatandaşımızı, sürücülerimizi daha az etkileyecek şekilde bir planlama beklediğimi ifade etmek istiyorum" dedi.

Kocaeli Valisi Ercan Topaca, TEM otoyolu Gebze-Körfez gişeleri arasında başlatılan yol iyileştirme çalışmaları nedeniyle bir açıklama yaptı. Çalışmalar nedeniyle Gebze-Körfez gişeler arası Ankara istikametinin 81 gün kapatılması sonrasında, İstanbul yönünden gelen araçlar, Gebze gişeler mevkisinde ve trafiğin yönlendirildiği E-5 karayolunda uzun araç kuyruklarla trafik yoğunluğunun oluşmasına neden olmuştu. Çalışmalar hakkında açıklama yapan Kocaeli Valisi Ercan Topaca, şunları söyledi: "Önümüzdeki günlerde belki farklı bir programla vatandaşımızı, sürücülerimizi daha az etkileyecek şekilde bir planlama beklediğimi ifade etmek istiyorum."

TEM otoyolunda yapılan çalışmaların vatandaşların sıkıntı yaşamasına neden olduğunu ancak çalışmaların da yapılması gerektiğini ifade eden Vali Topaca, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu çalışmanın yapılması zorunlu bir çalışma olduğunu öncelikle ifade ederek konuşmaya başlıyorum. Vatandaşlarımız elbette bir yoğunluk yaşıyor. Ulaşım konusunda özellikle akşam ve sabah saatlerinde ciddi bir sıkıntı yaşanıyor. Bu sıkıntıdan dolayı da vatandaşlarımızdan anlayış bekliyoruz. Onlardan özür diliyoruz. Ama bu hizmeti de yapmak durumundayız."

Yaşanan sıkıntıları Ulaştırma Bakanlığı ile görüştüğünü belirten Vali Topaca, sözlerine şöyle devam etti: "Ulaştırma Bakanlığımızla dün bir temasımız oldu. Bakanlığımız tahmin ediyorum, bu iş planlamasıyla ilgili bir çalışma yapıyor. Önümüzdeki günlerde belki farklı bir programla bu çalışma yine mutlaka yapılacak, zorunlu bir çalışma ama iş takvimi biraz kolaylaştırılacak şekilde, daha az vatandaşımızı, sürücülerimizi etkileyecek şekilde bir planlama da beklediğimi ifade etmek istiyorum. Ama bunu şu an ben açıklamayacağım. Sayın Bakanımız o çalışmayı tamamladıktan sonra, şayet o yönde de karar verilirse açıklayacaktır." - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tem'de Yaşanan Yol Yenileme Çilesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement