Tem Otoyolu'nda Otomobil Yangını - Son Dakika
Güncel

Tem Otoyolu'nda Otomobil Yangını

Tem Otoyolu\'nda Otomobil Yangını

Tem Otoyolu'nda seyir halindeki lüks otomobilin motor kısmında yangın çıktı. Aracı emniyet şeridine park eden sürücü kendini dışarı attı.

15.12.2014 13:38  Güncelleme: 15:34

Tem Otoyolu'nda seyir halindeki lüks otomobilin motor kısmında yangın çıktı. Aracı emniyet şeridine park eden sürücü kendini dışarı attı. Yangın yoldan geçen diğer sürücülerin yardımıyla söndürüldü.

Önder Köse, saat 11.30 sıralarında TEM Otoyolunda kullandığı NNI-431 Gürcistan plakalı lüks otomobille Edirne yönüne doğru seyir halindeydi. Ümraniye sapağında otomobilin motor kısmının yandığını gören Köse, aracı emniyet şeridine çekerek aşağı indi. Bu sırada yangını gören diğer sürücüler araçlarını durdurarak yardıma koştu. Yangın, vatandaşların söndürme tüpleriyle kısa sürede söndürüldü.

Polis ekipleri de bir yandan yolda güvenliği sağlarken bir yandan da söndürme tüpleriyle vatandaşlara yardım etti. Bir süre sonra gelen itfaiye ekipleri de müdahale ederek otomobili soğuttu. Söndürme çalışmaları sırasında TEM Otoyolu kısa süre trafiğe kapatıldı.

Araç söndürüldükten sonra yol trafiğe açıldı.Sürücü Önder Köse, "Seyir halindeydeydim. Dumanlar çıkmaya başladı. Otomobili emniyet şeridine çektim. Duyarlı vatandaşlar yardıma koştu. Yangın söndürme tüpleriyle müdahale ettik" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tem Otoyolu'nda Otomobil Yangını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement