Tem Otoyolundan Veliköy Osb'ye Çıkış Verilmesi İsteği - Son Dakika
Yerel

Tem Otoyolundan Veliköy Osb'ye Çıkış Verilmesi İsteği

Tem Otoyolundan Veliköy Osb\'ye Çıkış Verilmesi İsteği

TEKİRDAĞ (İHA) – Tekirdağ’ın Çerkezköy İlçe Kaymakam Metin Kubilay, Veliköy Organize sanayi Bölgesi’ndeki (OSB) fabrikaları ziyaret ederek, TEM otoyolundan çıkış verilmesi konusunda bilgi verdi.

20.10.2015 12:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TEKİRDAĞ (İHA) – Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçe Kaymakam Metin Kubilay, Veliköy Organize sanayi Bölgesi'ndeki (OSB) fabrikaları ziyaret ederek, TEM otoyolundan çıkış verilmesi konusunda bilgi verdi.

Veliköy Organize Sanayi Bölgesi (VOSB) Yönetim Kurulu Başkanı olan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, fabrika ziyaretleri kapsamında VOSB'ye gitti. Kaymakam Kubilay, burada Derby Konveyör Bant, Anadolu İplik, Teverpan MDF ve Saray Döküm Fabrikalarını Veliköy Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Mustafa Mayadağlı ve Müdür Yardımcısı Taner Özmen ile birlikte gezdi ve yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kaymakam Metin Kubilay, burada yaptığı konuşmada, Veliköy Organize Sanayi Bölgesi'ne otoban çıkışı verilmesinin son derece önemli olduğuna değindi. Kubilay, "Otobandan çıkış verilmesi durumunda büyük bir ekonomik tasarruf sağlanacağı gibi aynı zamanda önemli ölçüde de tasarruf edilecektir. TEM otoyolundan VOSB'ye çıkış verilmesi durumunda VOSB'deki doluluk oranı, yüzde 55'lerden hızla yükselecektir. Ayrıca bu otoban çıkışından Yalıboyu, Kapaklı ve Çerkezköy OSB'leri de yararlanacaktır" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tem Otoyolundan Veliköy Osb'ye Çıkış Verilmesi İsteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement