Tema Vakfı Genel Müdürü Deniz Ataç Vali Tuna'yı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Tema Vakfı Genel Müdürü Deniz Ataç Vali Tuna'yı Ziyaret Etti

Tema Vakfı Genel Müdürü Deniz Ataç Vali Tuna\'yı Ziyaret Etti

Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA) Genel Müdürü Deniz Ataç, Eskişehir İl Temsilcisi Halil Güngör, TEMA Vakfı gönüllüleri Başak Özçağdaş ve Seyhan Yavuz, Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna’yı makamında ziyaret etti.

27.03.2015 18:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA) Genel Müdürü Deniz Ataç, Eskişehir İl Temsilcisi Halil Güngör, TEMA Vakfı gönüllüleri Başak Özçağdaş ve Seyhan Yavuz, Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna'yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette TEMA'nın Türkiye'de çok önemli rol üstlendiğini vurgulayan Vali Tuna, ağaç ve ormanları insanlara tanıtmak ve sevgisini aşılamak gerektiğini söyledi. Vali Tuna, "Bu yüzden TEMA Vakfı, ormanı ve doğayı hem koruyarak, hem de insanlara doğayı ve yeşili sevdirerek gelecek kuşaklara aktarılmasını sağlayan önemli bir kuruluştur" diye konuştu.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Tuna, TEMA'nın Eskişehir'de yapacağı çalışmalara valilik olarak her türlü desteğin imkanlar dahilinde verileceğini söyledi.

TEMA Vakfı'nın insanların bilinçlenmesi yolunda önemli çalışmalara imza attıklarını bildiren TEMA Vakfı Genel Müdürü Ataç, ziyareti kabulden dolayı Vali Tuna'ya teşekkür etti.

Ziyaretin sonunda TEMA Vakfı Genel Müdürü Ataç, TEMA'ya verdiği desteklerinden dolayı Vali Tuna'ya teşekkür ederek, TEMA rozetini taktı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tema Vakfı Genel Müdürü Deniz Ataç Vali Tuna'yı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement