Teog Sınavında Dereceye Giren Şırnaklı Öğrenciler Elazığ'ı Gezdi - Son Dakika
Yerel

Teog Sınavında Dereceye Giren Şırnaklı Öğrenciler Elazığ'ı Gezdi

Teog Sınavında Dereceye Giren Şırnaklı Öğrenciler Elazığ\'ı Gezdi

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında dereceye giren Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesindeki öğrencilere gezi turu düzenlendi.

05.06.2016 10:40

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında dereceye giren Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesindeki öğrencilere gezi turu düzenlendi. Beytüşşebap Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği geziye 39 öğrenci katıldı.

İlçe Kaymakamı Kadir Güntepe merkez ve köylerde TEOG sınavında başarılı olan 39 öğrenciyi Elazığ iline geziye gönderdi. Üç gün boyunca tarihi ve kültürel yerleri dolaşan öğrenciler daha sonra Keban Barajı, Hazar Gölü tekne turu, Fırat Üniversitesi ve Çırçır Şelalesi'ni ziyaret etti. Eski Beytüşşebap kaymakamı olan Elazığ Vali Yardımcısı Mehmet Fevzi Dönmez'i ziyaret eden öğrenciler, hatıra fotoğrafları çektirdi. Dönmez, minik ziyaretçilerine çeşitli hediyeler verdi.

İlk defa şehir dışına çıkan başarılı öğrencileri makamında ağırlayan M.Fevzi Dönmez öğrencilerle tek tek tokalaştıktan sonra herkese başarılar dileyerek gezi turu kapsamında yapılan anlamlı ziyarette emeği geçen başta İlçe Kaymakamı Kadir Güntepe olmak üzere herkese teşekkürlerini iletti. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Teog Sınavında Dereceye Giren Şırnaklı Öğrenciler Elazığ'ı Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement