Terör Saldırılarına Tepkiler - Izmir - Son Dakika
Güncel

Terör Saldırılarına Tepkiler - Izmir

İzmir'de 8 sivil toplum kuruluşunun temsilcileri, "Türkiye'nin birliği ve geleceği için, İzmir teröre karşı tek yumruk" sloganı ile son günlerdeki terör saldırılarını kınadı.

29.12.2016 19:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de 8 sivil toplum kuruluşunun temsilcileri, " Türkiye'nin birliği ve geleceği için, İzmir teröre karşı tek yumruk" sloganı ile son günlerdeki terör saldırılarını kınadı.

Cumhuriyet Meydanı'nda soğuk ve yağışlı havaya rağmen toplanan grup, ellerindeki Türk bayrakları ile terör saldırılarını protesto etti.

Grup adına basın açıklaması yapan Birleşik Kamu İş İzmir İl Temsilcisi Tamer Yiğit Güler, terörün insanın en temel hakkı olan yaşama hakkını ortadan kaldırmayı amaçladığını belirterek, "Yurdumuzu bölmek ve parçalamak isteğinde olan hain terör örgütlerinin bombalı araçlarla ve canlı bombalarla yaptığı eylemler amacına ulaşamayacak." dedi.

Güler, Türk halkının ülkesini tehdit eden bir durum karşısında gereken tepkiyi vereceğini vurgulayarak, "Bizler bu ülkenin bir karış toprağı için canımızı seve seve veririz. Şunu bilsinler ki biz başka milletlerin insanlarına benzemeyiz. Ülkemizi terk etmez, kadınımızla çocuğumuzla kurtuluş savaşında olduğu gibi bu günde aynı mücadeleyi gözümüzü kırpmadan veririz. Terörle mücadeleye siyasi düşüncemize göre bakmamalıyız. Bu konuda mücadele eden güvenlik güçlerimizi sonuna kadar desteklemeliyiz. Ülkemizin içindeki teröristlerin ve onları destekleyenlerin de hakkında gelineceğinden eminiz, yeter ki tek yumruk olalım." diye konuştu.

Grup, basın açıklamasında ardından teröre lanet okuyarak dağıldı.

Terör Saldırılarına Tepkiler - Izmir
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Terör Saldırılarına Tepkiler - Izmir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement