Teröristlere Tepki Gösteren Kamyon Şoförünün Öldürülmesi - Son Dakika
Güncel

Teröristlere Tepki Gösteren Kamyon Şoförünün Öldürülmesi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Vali ve beraberindekilerin taziye ziyareti Duaların yapılması Vali Cüneyit Orhak Toprak'ın kısa konuşması Öldürülen şoförün kardeşinin konuşması Taziyeden detay Teröristlere tepki gösteren kamyon şoförünün öldürülmesi Hakkari Valisi Toprak, Şemdinli'de teröristlerce öldürülen kamyon şoförünün ailesine taziye ziyaretinde bulundu Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Şemdinli ilçesinde teröristlerce öldürülen kamyon şoförünün ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

16.06.2016 19:41

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Vali ve beraberindekilerin taziye ziyareti

Duaların yapılması

Vali Cüneyit Orhak Toprak'ın kısa konuşması

Öldürülen şoförün kardeşinin konuşması

Taziyeden detay Teröristlere tepki gösteren kamyon şoförünün öldürülmesi

Hakkari Valisi Toprak, Şemdinli'de teröristlerce öldürülen kamyon şoförünün ailesine taziye ziyaretinde bulundu

Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Şemdinli ilçesinde teröristlerce öldürülen kamyon şoförünün ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Vali Toprak, Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet Otal, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Demiray Demirci ve İl Emniyet Müdürü Resul Holoğlu ile Şemdinli ilçesinin Aktütün mezrası yakınlarında yollarını kesip araçlarını yakmak isteyen teröristlere tepki gösterdiği sırada teröristlerce öldürülen Zahir Er'in ailesini ziyaret etti.

Karşıyaka Mahallesi'nde bulunan camide kurulan taziyeye katılarak Er'in ailesine başsağlığı dileyen Vali Toprak, kendisine sarılarak göz yaşı döken Er'in babası Yusuf Er'i teskin etti.

Ziyarette konuşan Toprak, ekmeğinin peşinden koşan vatandaşın kalleşçe şehit edildiğini belirterek, onun için bolca dua edeceklerini söyledi.

Zahir Er'in kardeşi Zeki Er ise canla başla devletle beraber olacaklarına değinerek, terör örgütü ve yandaşlarını Hakkari'de istemediklerini ifade etti.

Ağabeyinin hiçbir suçu yokken öldürüldüğünü belirten Er, şunları kaydetti:

"Ağabeyim sadece kendi ekmeği için çoluk çocuğunun geçimini sağlamak için orada bulunuyordu. Hiçbir vicdana, hiçbir dine sığmaz, kalkıp da silahsız, savunmasız bir insanı aracından çıkarıp kurşuna dizmek. Bunu İsrail bile yapmaz. Herkes bilsin bugüne kadar nasıl ağabeyimle nasıl devletle beraber olmuşsak bugünden sonra da aynı şekilde devletimizle beraberiz. Devletimizle beraber terör örgütüne karşı mücadelemiz devam edecek."

Teröristlere Tepki Gösteren Kamyon Şoförünün Öldürülmesi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Teröristlere Tepki Gösteren Kamyon Şoförünün Öldürülmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement