Teröristlerin Yakalanması İçin Hava Destekli Operasyon Başlatıldı - Son Dakika
Güncel

Teröristlerin Yakalanması İçin Hava Destekli Operasyon Başlatıldı

Teröristlerin Yakalanması İçin Hava Destekli Operasyon Başlatıldı

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde işçilerin kaldığı konteynırları yakarak kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede başlatılan hava destekli operasyonlar sürüyor.

01.10.2012 12:39  Güncelleme: 10:22

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde yapım çalışmaları süren baraj inşaatına ait şantiyeyi basıp, işçilerin kaldığı konteynırları yakarak kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede başlatılan hava destekli operasyonlar sürüyor.

Ormandışı köyü yakınlarında bulunan Silvan Barajı'na ait tünel yapım şantiyesini basarak bekçiyi etkisiz hale getirdikten sonra işçilerin kullandığı konteynırları yakan teröristlerin bulunması için akşam saatlerinde başlatılan kara operasyonlarına sabah saatlerinden itibaren havadan helikopterlerle de destek verilmeye başlandı. Teröristlerin muhtemelen kaçış güzergahlarını tespit eden güvenlik kuvvetleri, bölgeyi ablukaya alarak arama çalışmalarını sürdürüyor. Diyarbakır 7. Kolordu Komutanlığı General Galip Deniz Kışlası'ndan kalkan helikopterler operasyon bölgesine asker taşıyor.

Silvan ile Kulp ilçeleri arasında bulunan dağlık ve ormanlık bölgede başlatılan operasyonların devam ettiği bildirildi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Teröristlerin Yakalanması İçin Hava Destekli Operasyon Başlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement