TEVİTÖL Gelecek Kampı Yaz Dönemi Kayıtları Başladı - Son Dakika
Güncel

TEVİTÖL Gelecek Kampı Yaz Dönemi Kayıtları Başladı

TEV İnanç Türkeş Özel Lisesi, alanında tek olma özelliği taşıyan özel bir gençlik kampı düzenliyor.

13.04.2015 10:29

Lise Hazırlık, 9, 10 ve 11. sınıflarda okuyan sınırlı sayıda öğrencinin yararlanabileceği TEVİTÖL Gelecek Kampı, öğrencilere eğlenceli bir yaz tatili seçeneği sunarken, üniversite seçimleri öncesinde kendilerini daha iyi tanımalarını, yatkınlıklarını, ilgi alanlarını ve mesleki eğilimlerini keşfetmelerini de sağlayacak. TEVİTÖL'ün Gebze'deki kampüsünde yatılı olarak gerçekleşecek "Gelecek Kampı"nın yaz dönemi kayıtları başladı.

Türkiye'de özel yetenekli çocukların öğrenim görebildiği tek okul olan TEVİTÖL, gençlerin gelecek planlarını desteklemek ve mesleki eğilimlerini ortaya çıkarmak amacıyla, özel bir proje hayata geçiriyor. İlk uygulaması sömestr tatilinde gerçekleşen TEVİTÖL Gelecek Kampı, kapsamı ve programıyla alanında tek olma özelliği taşıyor. Lise Hazırlık, 9, 10 ve 11. sınıflarda okuyan sınırlı sayıda öğrencinin yararlanabileceği TEVİTÖL Gelecek Kampı, 1 haftalık dönemler halinde, 5 farklı tarih seçeneği ile kayıtlarına başladı. Yatılı olarak Kocaeli'nin Gebze ilçesinde yer alan TEVİTÖL kampüsünde gerçekleşecek kampın 1. dönemi 5-11 Temmuz, 2. dönemi 19-25 Temmuz, 3. dönemi 26 Temmuz-1 Ağustos, 4. dönemi 2-8 Ağustos, 5. dönemi ise 9-15 Ağustos tarihleri arasında yapılacak. Kampa katılmak isteyen öğrenciler www.gelecekkampi.org adresinden online kayıt yaptırabilecek.

Psikologlar, akademisyenler, eğitmenler ve farklı mesleklerden gelen profesyoneller tarafından hazırlanan kamp programı kapsamında öğrenciler, farkındalık arttırıcı eğitim ve oturumlara katılacak, liderlik potansiyeli testlerinden geçecek ve becerilerini ortaya çıkaracak atölye çalışmalarında yer alacak. Kampın açılış ve kapanış günlerinde düzenlenecek olan atölyelere aileler de katılacak.

Öğrencilerin üniversite seçimleri öncesinde kendilerini daha iyi tanımalarını, yatkınlıklarını, ilgi alanlarını ve mesleki eğilimlerini keşfetmelerini sağlayacak olan TEVİTÖL Gelecek Kampı'nın sonunda, uzman eğitmenler tarafından hazırlanacak gözlem raporları öğrenciler ve aileler ile paylaşılacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel TEVİTÖL Gelecek Kampı Yaz Dönemi Kayıtları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement