Tgb Genel Başkanı: Türkiye'yi Bölmeye Kalkanlara Karşı Yüreklerimiz Kolluk Güçleriyle Çarpıyor - Son Dakika
Güncel

Tgb Genel Başkanı: Türkiye'yi Bölmeye Kalkanlara Karşı Yüreklerimiz Kolluk Güçleriyle Çarpıyor

Tgb Genel Başkanı: Türkiye\'yi Bölmeye Kalkanlara Karşı Yüreklerimiz Kolluk Güçleriyle Çarpıyor

Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Genel Başkanı Çağdaş Cengiz, "Türkiye'yi bölmeye kalkanlara karşı, yüreklerimiz devletin bütün kolluk güçleriyle birlikte çarpıyor.

22.04.2016 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Genel Başkanı Çağdaş Cengiz, "Türkiye'yi bölmeye kalkanlara karşı, yüreklerimiz devletin bütün kolluk güçleriyle birlikte çarpıyor. PKK'nın ezilmesinden büyük mutluluk duyuyoruz. Bu işin sonuna kadar gitmesinin teminatı olacağız" dedi.

TGB Karabük İl Başkanlığı'nın Safranbolu'da bir konakta düzenlediği, '10'uncu Yıl Dayanışma ve Kararlılık' yemeğine katılan TGB Genel Başkanı Çağdaş Cengiz, terör operasyonlarında güvenlik güçlerinin yürekten yanında yer aldıklarını söyledi. Cengiz, şöyle konuştu:

"Bugün Türkiye'yi bölmeye kalkanlara karşı, yüreklerimiz devletin bütün kolluk güçleriyle birlikte çarpıyor. PKK'nın ezilmesinden büyük mutluluk duyuyoruz. Bu işin sonuna kadar gitmesinin teminatı olacağız. Bu mücadelenin yarım bırakılmayacağını sahiplenmek, onu daha da ileriye taşımaktır. Bu işi sadece mevcut siyasi iktidara ve yürekten desteklediğimiz ordumuza bırakamayız. Bu işe hepimiz sahip çıkmalıyız."

Gençliğin önemine işaret eden Cengiz, "Bizim yegane silahımız zekamız ve emeğimiz. Bunu sonuna kadar kullanacağız. Türkiye'nin bölünmesine karşı olmak, aydınlık bir Türkiye'yi yaratmak ve ülkemizi tecavüzcülere, tacizcilere bırakılmaması için sorumluluk duygusuyla mücadele ediyoruz" dedi.

- K

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tgb Genel Başkanı: Türkiye'yi Bölmeye Kalkanlara Karşı Yüreklerimiz Kolluk Güçleriyle Çarpıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement