Tgf 51.başkanlar Buluşması Tamamlandı - Son Dakika
Yerel

Tgf 51.başkanlar Buluşması Tamamlandı

Tgf 51.başkanlar Buluşması Tamamlandı

Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) 51.Başkanlar Kurulu için Karabük ve Safranbolu’ya gelen 51 Gazeteciler Cemiyet başkanları Safranbolu’nun tarihi dokusuna, Karabük Üniversitesinin müthiş gelişimine, Kardemir’in Karabük’lüler tarafından yaşatılarak bugün karlı bir halk şirketi oluşuna hayran kaldılar.

14.05.2016 18:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) 51.Başkanlar Kurulu için Karabük ve Safranbolu'ya gelen 51 Gazeteciler Cemiyet başkanları Safranbolu'nun tarihi dokusuna, Karabük Üniversitesinin müthiş gelişimine, Kardemir'in Karabük'lüler tarafından yaşatılarak bugün karlı bir halk şirketi oluşuna hayran kaldılar.

Karabük Valiliği,Karabük Belediye Başkanlığı,Safranbolu Belediye Başkanlığı, Karabük İl Emniyet Müdürlüğü,Karabük Üniversitesi,Karabük TSO ve Safranbolu TSO'nın katkı ve destekleri ile 3 gün süren TGF 51. Başkanlar Kurulu toplantısı tamamlandı.

Üç gün devam eden Gazeteciler buluşması son gün akşam koktyl ile tamamlanırken TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca " Gazetecilerin bu dayanışmaları ülke genelinde oldukça mesleki gelişmeleri ve yakınlaşmaları da daha sağlıklı olacaktır TGF olarak KGİD nin 3 gün boyunca düzenlediği etkinlik için tüm yöneticilerine ve üyelerine teşekkür ederiz Karabük Kardemir'i ile, KBÜ ile, Safranbolu tarihi ile çok başka güzel bir kent bunu gördük şimdi gittiğimiz İl ve İlçelerimizde bunları yazacağız anlatacağız" dedi. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tgf 51.başkanlar Buluşması Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement