The Beyond Akasya Alışveriş Merkezi'nde Açılıyor - Son Dakika
Güncel

The Beyond Akasya Alışveriş Merkezi'nde Açılıyor

Acıbadem'in gözbebeği olan Akasya Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde açılacak The Beyond; gerek özgün mekan tasarımı, gerekse konsept mutfağı ile 19 Nisan Cumartesi günü İstanbullularla buluşuyor.

15.04.2014 16:12

Akdeniz ve Dünya mutfağından farklı lezzetleri,   şık dekorasyonu, doğal ve samimi atmosferi  ile yemek severlere keyifli bir ambiyans sunacak The Beyond' un özellikle Güney Fransa, Güney İtalya ve Türk mutfaklarının rafine yorumlanışı ile oluşturulan menüsünün  en çarpıcı yanı, yeni dünya gastronomi trendi olan "Çiflikten Masaya".

Yemeklerin tamamen organik ve doğal malzemeler kullanılarak yapılışı, farklı soslarla kombine edilişi ve görsel şölenle sunumuyla misafirlerine yepyeni ve eşsiz bir deneyim sunmaya hazırlanan The Beyond,  19 Nisan Cumartesi kapılarını açıyor. Açılışından aylar önce başlayan ve Türkiye'de ilk kez Ar-ge mutfağı uygulaması yapılan mekanda, yemekler ve lezzet ünlü şef Mehmet Yalçınkaya'ya emanet.
Kendi menünüzü hazırlama imkanından, beğendiğiniz doğal ürünleri satın alma şansı "Cheef Market" konseptine kadar tamamen farklı pek çok detayın misafirlerle buluştuğu The Beyond, doğal ve özgün yemeklerin yanı sıra, şaşırtıcı ve tematik mimarisi ile de göz dolduracak. The Beyond'da mekanı hikayelendiren heykeller, Akdeniz renkleri, farklı malzemelerin tasarımsal uyumu ile yaratılan ambiyans ile mükemmel bir atmosfer sunuluyor. Ünlü mimar Philippe Starck'ın öğrencisi Erdem Şeker tarafından yapılan mimari uygulamada "Imperfection" konsepti kurgulandı. Fransız sanatçı Cedric Menard ise  İstanbul'un martılarından esinlenerek yaptığı çok özel iki duvar tasarımı ile mekana imza atanlar arasında.
Konsept danışmanlığını Gizem Özdilli'nin yaptığı The Beyond, sunacağı eşsiz lezzet deneyimi ile Akasya Alışveriş ve Yaşam Merkezi VIP katında…

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel The Beyond Akasya Alışveriş Merkezi'nde Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement