The Food Club Bodrum Türkbükü Uygun Fiyat Sunacak - Son Dakika
Güncel

The Food Club Bodrum Türkbükü Uygun Fiyat Sunacak

The Food Club Bodrum Türkbükü Uygun Fiyat Sunacak

Muğla'nın Bodrum ilçesi Göltürkbükü Mahallesi'nde geçtiğimiz yıl hizmete giren The Food Club Bodrum Türkbükü turizm sezonunu açtı.

26.05.2016 16:08

Muğla'nın Bodrum ilçesi Göltürkbükü Mahallesi'nde geçtiğimiz yıl hizmete giren The Food Club Bodrum Türkbükü turizm sezonunu açtı. İletişim danışmanı Yasemin Arslan, "Göltürkbükü pahalıdır" imajını yok ederek Türk ve dünya mutfağından birinci sınıf yiyecekleri uygun fiyatlarla müşteriye sunacaklarını kaydetti.

Bodrum'un Göltürkbükü Mahallesi'nde geçtiğimiz yıl hizmete giren The Food Club Bodrum Türkbükü'nün iletişim danışmanı Yasemin Arslan, işletme müdürü Halit Güngör ile birlikte basın açıklaması yaptı. Merkezi İstanbul'da bulunan ve üç yıl önce iş adamı Erhan Abaz tarafından açılan The Food Club restoran zincirinin kısa sürede büyük yol kat ettiğini belirten Arslan "Türkbükü, The Food Club zincirinin en yeni halkasıydı. Geçen yıl 25 Haziran'da hizmete giren restoranımız, beach ve restoran konseptinde sunduğu zengin menüsüyle farkını hissettirmişti. Sunulan hizmetin karşılığında ödediğiniz ücret de çok belirleyicidir. Biz lezzetin daha ekonomik fiyata sunulacağını kanıtlayan markayız. Bu yaz konuklarımız Türkbükü'nde alıştıkları tatları ve konforu aynı samimi ilgi ve titizlikle bulacaklardır. Ancak onlara yeni sürprizlerimiz de olacak. Geçtiğimiz sezonda konuklarımız mekanımızda iyi müzik dinlediler. Bu yıl da ünlü DJ'ler performanslarıyla konuklarımızın beğeni çıtasını yükseltecek" diye konuştu.

Son yıllarda genç kuşağın artık dünyayı gezdiğini ve bu gezme tutkusunun gençlerin beğenilerini de farklılaştırdığını belirten Arslan, "Amacımız 'Göltürkbükü pahalıdır' imajını yok etmek. Türk ve dünya mutfağından birinci sınıf yiyecekleri şu anda bahsi geçen restoranlardan yüzde 35 daha ucuza yenilebilecek ayrıca restoran zincirimizi iki yıl içerisinde 15'e çıkartacağız. Yarattığımız beach ve restoran konseptinde en iyi hizmeti en iyi fiyata vereceğiz" dedi. Arslan bu yıl içerisinde Kıbrıs ve İstanbul'da iki mağaza daha açacaklarını Dubai ve Suudi Arabistan'dan gelen teklifleri değerlendirdiklerini söyledi.

- Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel The Food Club Bodrum Türkbükü Uygun Fiyat Sunacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement