Thy, Dünyanın En İyi Sporseverini Arıyor - Son Dakika
Güncel

Thy, Dünyanın En İyi Sporseverini Arıyor

Türk Hava Yolları (THY), sporseverleri 28 mart-20 nisanda, 7 farklı ülkede gerçekleşecek 10 spor karşılaşmasını seyretmeye davet ediyor.

09.03.2015 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Hava Yolları (THY), sporseverleri 28 mart-20 nisanda, 7 farklı ülkede gerçekleşecek 10 spor karşılaşmasını seyretmeye davet ediyor.

THY'den yapılan açıklamaya göre, sosyal medyadan iyi bir taraftar olduğunu kanıtlayan paylaşımlar yapan bir sporsever, dünyanın en iyi futbolcularından olan Lionel Messi ve Didier Drogba ile de tanışma fırsatı yakalayacak.

Spor taraftarlığının ciddi bir iş olduğunu vurgulamak adına bir iş ilanı konseptinde oluşturulan kampanyaya katılım için taraftarların "www.epicsportsfan.com" web adresindeki formu doldurmaları ve daha sonra en iyi spor taraftarı olduğu iddiasını destekleyen bir video veya fotoğrafı, Instagram, Vine veya Twitter'a "#EpicFan" etiketi ile yüklemesi gerekiyor.

Adayların yaratıcı, spor dalları ile ilgili bilgi sahibi, iletişim becerileri güçlü, sosyal medyaya hakim, sorumluluk sahibi, hızlı ve çözüm odaklı, ekip çalışmasına yatkın, tercihen İngilizce bilen ve belirtilen tarihlerde seyahat edebilecek durumda olması gerekiyor.

Katılımcılar arasından jürice yapılacak eleme ile dünya genelinden seçilecek kişi, 24 günde Japonya, Hollanda, Almanya, İspanya, Fransa, İngiltere ve Birleşik Arap Emirlikleri'nde düzenlenen basketbol, futbol, tenis ve golf müsabakalarına katılacak. Ardından Messi ve Drogba ile tanışacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Thy, Dünyanın En İyi Sporseverini Arıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement