Ticaret Odası'ndan Menemen Belediyesine Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Ticaret Odası'ndan Menemen Belediyesine Hayırlı Olsun Ziyareti

Menemen Belediyesi'nin 9 ay önce yapımına başlanan yeni hizmet binası hizmete girdi.

13.12.2014 13:55

Menemen Ticaret Odası Başkanı Yılmaz Güral ve beraberinde ki heyet Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin'i yeni belediye binasında ki makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Menemen Ticaret Odası heyetini makamında kabul eden Belediye Başkanı Tahir Şahin, "Belediyemiz kurulduğundan beri eski binalarda hizmet veriyordu, Eski Menemen merkezi buradaydı, şehir zamanla Çanakkale asfaltına kaymış bu bölgeyi de canlandırmak istedik. Yıllardır zor şartlar altında hizmet vermeye çalıştık. Birimlerimiz farklı farklı yerlerde hizmet vermeye çalışıyordu. Bütün birimlerimizi bir çatı altında topladık. Açılış yapmadık çalışan arkadaşlarımızla kurban kestik, saygı duruşu ve İstiklal marşımızı okuduk binamız hizmete açtık. Belediye binamızı nasıl yenilediysek eski Menemeni' de yenileme çalışmalarımıza devam edeceğiz." diyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Menemen'e kazandırdığı yeni hizmet binasından ötürü Başkan Tahir Şahin'i tebrik eden Menemen Ticaret Odası Başkanı Yılmaz Güral da şunları söyledi:"Menemenimize kazandırdığınız hizmet binası ile vatandaşımız artık daha iyi hizmet alacak. Binayı bu bölgede yapmanız eski Menemen merkezini tekrar canlandıracak sizleri kutlarım"

Oldukça samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyaret sonrasında Menemen Ticaret Odası heyetine yeni binayı gezdiren Başkan Şahin, heyete yeni bina hakkında bilgi verdi.

Yeni hizmet binasını Başkan Tahir Şahin'in rehberliğinde inceleyen Menemen Ticaret Odası Başkanı Yılmaz Güral'a Meclis Başkanı Ali Azgın ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Selek , Çoşkun Yıldız , Ersay Özalp, Erkan Çoban ve Önder Zorba'da eşlik etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ticaret Odası'ndan Menemen Belediyesine Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement