Tır ve Kamyonlardan Mazot Hırsızlığı Şüphelileri Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Tır ve Kamyonlardan Mazot Hırsızlığı Şüphelileri Yakalandı

Tır ve Kamyonlardan Mazot Hırsızlığı Şüphelileri Yakalandı

Eskişehir ve Bilecik’te defalarca mazot hırsızlığına karıştığı iddiası ile yakalanan bir şüpheli adliyeye sevk edildi.

16.01.2015 18:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir ve Bilecik'te defalarca mazot hırsızlığına karıştığı iddiası ile yakalanan bir şüpheli adliyeye sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, Eskişehir'de Büyükdere, Vadişehir, Batıkent, Bahçelievler, 75. Yıl, Gökmeydan mahallerinde ve Bilecik'in Söğüt ilçesinde defalarca kamyon ve TIR'lardan mazot hırsızlığının gerçekleştiği ihbarını alan polis ekipleri, konuyla ilgili çalışma başlattı. Başlatılan çalışmalar sonrasında polis ekipleri, şüpheli Ö.T.'yi Gökmeydan Mahallesinde mazot çalarken suçüstü yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelinin kullandığı kiralık kamyonette yapılan aramalarda ise, pense, eldiven, el feneri, tornavida, kar maskesi ve plastik hortum ele geçirildi.

"410 LİTRE MAZOTA EL KONULDU"

Ekipler yaptıkları çalışmalar sonrasında çalıntı mazotu satın alan T.S.'nin iş yerine operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda çok sayıda boş bidon ve 410 litre mazota el konuldu. Öte yandan şüphelinin yakalandığı sırada ele geçirilen 120 litre mazot ise sahibine geri teslim edildi. Ekipler tarafından tespit edilen bir diğer şüpheli H.Ç.'nin ise yakalama çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

Gözaltına alınan Ö.T., Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkeme karşısında çıkan Ö.T., tutuklanarak cezaevine gönderildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tır ve Kamyonlardan Mazot Hırsızlığı Şüphelileri Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement