Tire'ye TOKİ Müjdesi - Son Dakika
Güncel

Tire'ye TOKİ Müjdesi

Tire\'ye TOKİ Müjdesi

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, TOKİ tarafından Tire'ye yapılacak olan 529 konutun ihalesinin yapılacağını bildirdi.

12.11.2016 12:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, TOKİ tarafından Tire'ye yapılacak olan 529 konutun ihalesinin yapılacağını bildirdi.

Sürekli, yaptığı açıklamada, TOKİ'nin Tire'ye yapacağı 529 konut için 12 Aralık'ta ihalenin gerçekleşeceğini aktararak, konutların kısa süre içerisinde teslim edilmesinin planlandığını belirtti.

TOKİ'nin sosyal konut programı kapsamında alt ve orta gelir grubunu konut sahibi yapmayı amaçladığını aktaran Sürekli, "İhaleden sonra çok kısa sürede konutların teslim edilmesi planlanıyor. Dar gelirli ailelerin konut sahibi olabilmesi için planlanan 529 konutun 357 si 2+1, 172 adeti ise 3+1 şeklinde olacak. Hükumetimizin belirlediği hedefler doğrultusunda TOKİ, yeni vizyonuyla nitelikli ve kaliteli sosyal konutlar üretmeye devam etmeyi ve 2023 yılı sonuna kadar 1 milyon adet nitelikli konut rakamına ulaşmayı planlamaktadır." dedi.

Sürekli, TOKİ'nin sadece konut yapmadığını anımsatarak hastane, okul, cami, ticaret merkezi, kütüphane, sevgievi gibi birçok projeye de imza attığını söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tire'ye TOKİ Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement