Togem, Bulut Ailesine Umut Oldu - Son Dakika
Güncel

Togem, Bulut Ailesine Umut Oldu

Toplumsal Gelişim Merkezi (TOGEM) Keçiören Başkanlığı, doğuştan ortopedik engelli Ahmet Bulut ve ailesine yardım elini uzattı.

07.02.2016 11:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Toplumsal Gelişim Merkezi (TOGEM) Keçiören Başkanlığı, doğuştan ortopedik engelli Ahmet Bulut ve ailesine yardım elini uzattı.

TOGEM Keçiören Başkanı Ayten Aydın AA muhabirine yaptığı açıklamada, "TOGEM olarak mağdur kardeşlerimizin yaralarını sarabilmek için gece gündüz seferber olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Basınevleri Mahallesinde oturan 2 çocuk sahibi 32 yaşındaki ortopedik engelli Ahmet Bulut'un ailesini ziyaret eden TOGEM heyetine AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Canan Baran İzgi ve Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ın eşi Hatice Ak da eşlik etti.

Üst üste geçirdiği ameliyatlar nedeniyle çalıştığı iş yerinden ayrılmak zorunda kalan Bulut, TOGEM ailesine teşekkür etti.

İzgi, TOGEM'in gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşılması noktasında çok güvenilir ve isabetli bir kuruluş olduğunu dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın TOGEM projesinin mimari olduğunu hatırlatan İzgi, "Ne kadar çok ihtiyaç sahibi ve bağışçıyı bir araya getirebilirsek, ne kadar çok sesimiz duyurabilirsek vicdanımız o kadar rahat olur" dedi.

Aileye, gıda, giyim, ve eşya yardımında bulunan TOGEM heyeti, fiziksel engeline rağmen çalışmak isteyen Bulut'a iş konusunda yardımcı olabilmek için gerekli çalışmaların da başlatıldığını duyurdu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Togem, Bulut Ailesine Umut Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement