Tok: "Samsun Başbakan'a Sahip Çıktı" - Son Dakika
Yerel

Tok: "Samsun Başbakan'a Sahip Çıktı"

Tok: "Samsun Başbakan\'a Sahip Çıktı"

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirdiği mitingde Samsunluların Başbakan’a ve milli iradeye sahip çıktığını söyledi.

26.03.2014 16:17

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirdiği mitingde Samsunluların Başbakan'a ve milli iradeye sahip çıktığını söyledi.

Tarihin en büyük mitingi olarak hafızalardan silinmeyecek bu coşku ve heyecan dolu buluşmanın AK Parti'ye olan güvenin eseri olduğu söyleyen Erdoğan Tok, "Bu coşku ve heyecan gösteriyor ki millet kendi iradesini yönetimde görmek istiyor. AK Parti'nin geleceğe dönük attığı adımlar, günlük değil, asırlıktır. Geleceğini anlık ve hedefsiz belirlemeye çalışanlar, vizyondan bahsedemez. Vizyonu, AK Parti belirler. AK Parti belediyecilik anlayışı uygular. AK belediyeciliği, her zamankinden daha fazla isteyen ilçe halkımıza modern ve çağdaş bir hizmet sunmak için göreve talip olduk. Bizim, İlkadım'a aşkımız ve hizmet sevdamız var" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tok: 'Samsun Başbakan'a Sahip Çıktı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement