AK Partili Erbaa Belediye Başkanı Gözaltına Alındı - Son Dakika
Güncel

AK Partili Erbaa Belediye Başkanı Gözaltına Alındı

AK Partili Erbaa Belediye Başkanı Gözaltına Alındı

Tokat'ta yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında Erbaa Belediye Başkanı AK Partili Hüseyin Yıldırım ile birlikte 6 kişi gözaltına alındı.

10.08.2016 14:55  Güncelleme: 15:24

Tokat'ta Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında Erbaa Belediye Başkanı AK Partili Hüseyin Yıldırım ile birlikte 6 kişi gözaltına alındı.

AK PARTİLİ BELEDİYE BAŞKANI GÖZALTINA ALINDI

Türk Silahlı Kuvvetleri içerisindeki FETÖ/PDY terör örgütü mensubu bir grup askerin darbe girişimi sonrası Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma sürüyor. Bu kapsamda Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım, Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Uzun ile birlikte belediyede görevli diğer 4 kişi polis tarafından gözaltına alındı. Ayrıca polisin Başkan Yıldırım'ın makamında ve belediye binasında arama yaptığı öğrenildi.

ŞIRNAK'TA DA AK PARTİ ESKİ İL BAŞKANI GÖZALTINDA

Şırnak'ta da, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra başlatılan soruşturma kapsamında AK Parti Şırnak eski İl Başkanı Mehmet Demir ve Şırnak Şehit ve Gazi Yakınları Derneği Başkanı Mehmet Güngör'ün de aralarında bulunduğu 4 kişi gözaltına alındı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel AK Partili Erbaa Belediye Başkanı Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement