Patlamış Mısır Nedeniyle Ölen Bebek Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Patlamış Mısır Nedeniyle Ölen Bebek Toprağa Verildi

Patlamış Mısır Nedeniyle Ölen Bebek Toprağa Verildi

Ordu'nun Çatalpınar ilçesinde nefes borusuna patlamış mısır kaçması sonrası hayatını kaybeden 11 aylık Yunus Emre Narlık, memleketi Erbaa'da toprağa verildi.

26.01.2015 14:44  Güncelleme: 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Olay geçtiğimiz cumartesi akşamı Ordu'nun Çatalpınar ilçesi Keçili Mahallesi'nde meydana geldi. Düzmeşe Cami imamı olan evli ve 3 çocuk babası 33 yaşındaki Mustafa Narlık, 26 yaşındaki eşi Selda Narlık ile evlerinde otururken çocukları ile birlikte patlamış mısır yemeğe başladı. Ancak bir süre sonra henüz 11 aylık olan en küçük çocukları Yunus Emre Narlık yere yığıldı. Narlık çifti telefonla durumu 112'ye bildirerek yardım istedi. Çift özel araçlarıyla Yunus Emre'yi yola çıkan ambulansa yetiştirmeye çalıştı. Yaklaşık 7 kilometre araçta taşınan Yunus Emre Çatalpınar ilçe merkezine getirildi. İlçede hastane bulunmadığı için gelen ambulansa nakledilerek Fatsa ilçes'nde özel bir hastaneye kaldırıldı. Ancak hastaneye ulaştığında çocuğun öldüğü belirlendi. Nefes borusuna kaçan mısır nedeniyle yaşamını yitiren talihsiz bebeğin cenazesi yakınları tarafından alınarak bu sabah Erbaa Devlet Hastanesi'ne getirildi.

"HASTANENİN OLMAMASI EN BÜYÜK NEDEN"

İmamlık yapan baba Mustafa Narlık evinin önünde taziyeleri kabul etti. Bir hayli üzgün olduğu görülen baba Mustafa Narlık, evde ailecek çay içip mısır yediklerini söyleyerek, "Bir anda çocuk düşer gibi oldu. Lavaboya götürdük, boğazına bir şey kaçtığını düşünürken elimi boğazına attım bir şey yok, sırtına vuruyoruz hiç bir şey yapamadık. Çocuk bir anda elimizde kaldı. Dışarıya çıkarak arabaya bindim, ambulansı aradım. Çatalpınar yolu zaten aşağıya kadar arabamla indim, ambulansla karşılaştık. Ambulansla aldılar, kalbi çalışıyordu içeride. Orada biraz uğraştılar daha sonra özel hastaneye götürdüler. Orada baya uğraştılar ama bir şey yapamadılar. Bulunduğumuz ilçede hastanenin olmaması en büyük nedenlerden bir tanesi ve o ambulansta çocuğumun kalbi atarken belki iyi bir doktor olsaydı o teşhisi kendisi yapabilirdi. Otopside çıkan patlamış mısırın nefesini kesmesine çare bulabilirdi. Bugün benim çocuğum öldü ama yarın başkasının bir çocuğuna olması bir acı olur. Yani stajyer olarak ambulansın içerisinde birilerin gezeceğine iyi bir doktorun ambulansla beraber hazır halde hasta olan yerlere gitmesi daha da iyi olur" dedi.

ANNE GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Ardından cenaze Erbaa Belediyesine araç ile evinin önüne getirildi. Yunus Emre Narlık'ın cenazesi evinin önüne konulurken, anne Selda Narlık oğlunun tabutuna bir süre baktıktan sonra gözyaşlarına boğularak tabuta sarıldı. Anne Narlık'ın, 'Yavrum benim', 'Canım benim' diyerek ağlaması yürekleri dağladı. Öğle namazının ardından cenaze helallik alındıktan sonra evden alınarak 2 kilometre uzaklıkta bulunan köy mezarlığına götürüldü. Burada kılınan cenaze namazı sırasında baba Mustafa Narlık gözyaşı döktü. Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım ile çok sayıda vatandaşın katıldığı cenaze namazı sonrası talihsiz bebek Yunus Emre Narlık toprağa verildi. Bu arada minik Yunus'un yaşamış olsaydı 2 Şubat'ta 1 yaşına gireceği öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Patlamış Mısır Nedeniyle Ölen Bebek Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement