Torbalı'da 75 Yaşındaki Adam 1 Aydır Kayıp - Son Dakika
Yerel

Torbalı'da 75 Yaşındaki Adam 1 Aydır Kayıp

İzmir'in Torbalı ilçesinde 13 Temmuz'da evinden ayrılan 75 yaşındaki Abdulkadir Altıncı'dan, yakınları 1 aydır haber alamıyor.

14.08.2014 17:27  Güncelleme: 17:48

Torbalı ilçesinde ailesiyle yaşayan 75 yaşındaki Abdulkadir Altıcı'dan, 1 aydır haber alınamıyor.

Atatürk Mahallesi'ndeki evinden, son olarak 13 Temmuz'da ayrılan ve kendisini sağlıklı olarak ifade edebilecek şekilde Türkçe bilgisine sahip olmadığı bildirilen Altıcı'dan, 1 aydır haber alamayan ailesi emniyete giderek kayıp başvurusunda bulundu.

Yeğeni Cüneyt Altıcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, amcasının daha önceleri de evden ayrıldığı dönemler olduğunu ancak her seferinde birkaç gün içinde geri döndüğünü belirtti. Bu sefer ki ortadan kaybolmasında da nasıl olsa geri gelir diye beklediklerini dile getiren Altıcı, şunları söyledi:

"Amcam ilk kez bu kadar uzun süre ortalıklarda görünmedi. Bir aydır kendisinden hiçbir şekilde haber alamadık. Sadece Manisa bölgesinde olduğu bilgisi geldi ama maalesef bir sonuç elde edemedik. Çevre il ve ilçeleri didik didik gezdik ama bir netice elde edemedik. Başına bir şey gelmesinden korkuyoruz. Akli dengesi yerinde ancak yeteri kadar Türkçe bilmiyor. Amcamızı görenlerin, emniyet birimlerini ya da 0542 616 47 06 ve 0537 469 96 00 numaralı telefonlardan bize ulaşmalarını istiyoruz." - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Torbalı'da 75 Yaşındaki Adam 1 Aydır Kayıp - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement