Torbalılar Öğretmenleri İçin Ağladı - Son Dakika
Yerel

Torbalılar Öğretmenleri İçin Ağladı

Torbalı'da, evinde yüksek tansiyona bağlı beyin kanaması geçiren ve kaldırıldığı hastanede 10 gündür yaşam mücadelesi veren ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybeden Torbalı Özbey İlkokulu öğretmenlerinden Betül Kurtaran düzenlenen törenle toprağa verildi.

17.06.2014 17:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Torbalı'da, evinde yüksek tansiyona bağlı beyin kanaması geçiren ve kaldırıldığı hastanede 10 gündür yaşam mücadelesi veren ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybeden Torbalı Özbey İlkokulu öğretmenlerinden Betül Kurtaran düzenlenen törenle toprağa verildi.

15 yıldır öğretmenlik yapan Betül Kurtaran için Nene Hatun Camisi'nde düzenlenen törene, ailesi, Beydağ Belediye Başkanı, Ticaret Odası Başkanı, İlçe Milli Eğitim Müdürü, öğretmen arkadaşları, öğrencileri ile sevenleri katıldı.

Tören sırasında minik Ata Can'ın annesi için son kez dua etmesi, törende bulunanları duygulandırdı.

Törenin ardından Kurtaran'ın naaşı Buca Kaynaklar Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Minik Ata annesi için "dua" istemişti

Törende herkesi duygulandıran minik Ata Can, yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren annesi için kendine ait sosyal paylaşım sayfasında, "06.06.2014 hayatımda bu tarihi asla ve asla unutamam artık. Dünyalar güzeli annem Betül Kurtaran; yüksek tansiyona dayalı olarak beyin kanaması geçirdi. Şu an İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Yoğun Bakım Servisi'nde hayata tutunmaya çalışıyor. Allah rızası için tüm arkadaşlarım, dostlarım, kardeşlerim ve sevenlerim dualarını esirgemesin. Annemin en çok, yapılacak dualara ihtiyacı var. Cenabı Allah inşallah annemi bizlere ve inşallah da bana bağışlar" cümlelerinde oluşan duygu yüklü bir mesaj yayınlamıştı. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Torbalılar Öğretmenleri İçin Ağladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement