Torku Konyaspor 1-1 Fenerbahçe Maçının Geniş Özetini ve Golleri Burada - Son Dakika
Spor

Torku Konyaspor 1-1 Fenerbahçe Maçının Geniş Özetini ve Golleri Burada

Süper Lig'in 22. haftasında Fenerbahçe ile Konyaspor 1-1 berabere kaldı.

28.02.2015 21:18

Torku Konyaspor 1-1 Fenerbahçe maçının geniş özetini ve gollerini izle. Egemen Korkmaz'ın golünü izle (Torku Konyaspor 1-1 Fenerbahçe maçının geniş özetini ve gollerini izle. Egemen Korkmaz'ın golünü izle) Torku Konyaspor 1-1 Fenerbahçe maçının geniş özetini ve gollerini izle. Egemen Korkmaz'ın golünü izle

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Konyaspor'a konuk olan Fenrebahçe şampiyonluk yolunda ağır bir yara daha aldı. Karşılaşma Mahlangu ve Egemen'in karşılıklı golleriyle 1-1 sona erdi. Konyaspor - Fenerbahçe maçının geniş özeti ve golleri burada.

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Fenerbahçe, Torku Konyaspor'a konuk oldu.

Geçtiğimiz hafta Kadıköy'de Akhisar'a 2-1 yenilen Kanarya, bu hafta da Konyaspor ile 1-1 berabere kaldı ve Galatasaray derbisi öncesi önemli bir kayıp yaşadı.

Fenerbahçe, bu kayıpla 51 puanlı lider Galatasaray'ın 4 puan gerisine düştü.

Karşılaşmanın ilk tehlikeli pozisyonu 4. dakikada Fenerbahçe'den geldi. Sağdan Kuyt'ın ortasında top Konyaspor savunmasından sekti ve Selçuk Şahin'in önüne düştü. Ancak sert gelen bu ortaya dokunan Selçuk çerçeveyi bulamadı.

Ancak Konya'da perdeyi ev sahibi takım açtı. Sağ taraftan gelen ortaya çıkan Mert Günok, ayaklarıyla müdahale etti ve topu uzaklaştıramadı. May Mahlangu da önünde bulduğu topu düzeltip, Fenerbahçe ağlarına gönderdi ve takımını 8. dakikada 1-0 öne geçirdi.

Golden sonra Konyaspor, oyunu genelde sahasında kabul ederek kontra ataklarla 2. golü aradı. Fenerbahçe ise rakibi karşısında kurduğu baskıyla beraberlik golünü kovaladı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Torku Konyaspor 1-1 Fenerbahçe Maçının Geniş Özetini ve Golleri Burada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement