Torku Konyaspor-Çaykur Rizespor Soyunma Odaları - Son Dakika
Güncel

Torku Konyaspor-Çaykur Rizespor Soyunma Odaları

1 kazandıkları Çaykur Rizespor maçını değerlendirirken iyi bir galibiyet aldıklarını söyledi.

24.04.2016 16:41

1 kazandıkları Çaykur Rizespor maçını değerlendirirken iyi bir galibiyet aldıklarını söyledi. Hava sıcaklığı ve 2 takımın kupa maçı oynadığı için karşılaşmanın maçın temposunu etkilediğini ifade eden Aykut Kocaman, şunları söyledi:

"Çaykur Rizespor puan alarak sıkıntılı periyodu sonlandırmak için biz de 4'üncülüğü garantilemek için maça çıktık. Maçta oyunun ritmi çok yüksek değildi. Karşılaşmada öne geçmeyi başardık. Ancak arkasından rakip cevap verdi. Oyuna çok yüksek bir tempo veremedik. Çaykur Rizespor ise uzun toplarla beraber bizim savunmamızın arkasına geçmeyi çalıştı. İlk yarı böyle bitti. İkinci yarı biraz daha özellikle baskımızı artırmak zorundaydık. Gelen golle sonucu almayı bildik. İyi bir galibiyet aldığımızı söyleyebilirim."

'BİZİ GEÇMELERİNE MAHAL VERMEYECEĞİZ'

Rakipleri arasında üçüncülük için 10 puan fark yeterli olup olmadığı sorusuna cevap veren Aykut Kocaman, "Bizi geçmelerine mahal vermemeye çalışacağız. Çok güçlü bir adım attık. Temkinli olmakta fayda var?" dedi.

"LİGİ SELAMETLE BİTİRECEĞİZ"

Sakat ve cezalı 5 eksik futbolcuyla karşılaşmaya çıktıklarını, kadro sıkıntı yaşayadıklyarını belirten Çaykur Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, rakiplerinde 2'nci yarı Holmen ve Rangelov'un oyuna girmesiyle kadro ve oyunsal üstünlüğünü gösterdiğini belirtiken şunları söyledi:

"Şuanda 5 puan öndeyiz. Kalan maçlarda ben teknik adam ve ekibim olarak futbolcularla birlikte 5 puan farkı en iyi şekilde değerlendirip ligi selametle bitireceğiz. Bundan endişemiz yok. Hatalarımız var mı, var. Rakiplerin hedef takımı haline geldik. Doğrudur. Ama 5 puan öndeki takım da biziz. Onun için gereğini de yaparız. Aykut hoca ve takımını tebrik ediyorum."

- Konya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Torku Konyaspor-Çaykur Rizespor Soyunma Odaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement