Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin İftar Programları Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin İftar Programları Devam Ediyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi\'nin İftar Programları Devam Ediyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin iftar programları Beşikdüzü ilçesinde düzenlenen iftarla devam etti.

24.07.2014 11:56

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin iftar programları Beşikdüzü ilçesinde düzenlenen iftarla devam etti.

Beşikdüzü ilçe merkezinde gerçekleştirilen iftarda Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun yanı sıra, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Seyfullah Kınalı, AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakcıoğlu, Beşikdüzü İlçe Başkanı Harun Demirci, siyasiler, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, STÖ temsilcileri ve vatandaşlar hazır bulundu.

İftar sonrasında Beşikdüzülüler'e seslenen Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, yaşanan yoğun katılımdan dolayı vatandaşlara teşekkür ederken, "Bu akşam burada en güzel Ramazan mesajını tüm dünyaya verdiniz" diye konuştu.

Konuşmasında ilçelerde gerçekleştirilen açık hava iftarlarının Başbakan Erdoğan'ın tavsiyesi olduğuna değinen Başkan Gümrükçüoğlu, "18 ilçede sizlerle birlik olmamızı, sırça köşklerde değil, naylon sandalyelerde bir ve beraber, yürek yüreğe olmamızı temin eden ve bunu mutlaka bize tavsiye eden, 'lüks lokantalarda iftar etmeyin, vatandaşla peynir ekmeğinizi paylaşın' diyen bizzat Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. Vesile olduğu bu büyük iftarlar için hepimiz adına kendisine şükranlarımızı ifade ediyorum. Çıkmış olduğu cumhurbaşkanlığı yolunda, memleketin birlik ve beraberliği için Allah'ın yardımının, sizlerin yürekten desteğinin kendisi ile olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Başkan Gümrükçüoğlu konuşmasını "Bu vesile ile şu iftar sofrasında hangi partiden olursa olsun, CHP'li, MHP'li, Saadet Partili ve diğer siyasi partilere mensup kardeşlerimizi, bütün kardeşlerimizi yürekten kucaklıyoruz. Gelemeyenlere de sevgi ve saygılarımızı ifade ediyoruz. Biz biriz beraberiz… İnşallah bu bayram Gazze'deki İsrail zulmünün bitmesine vesile olur. Gelecek Ramazan bayramının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" diyerek tamamladı. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin İftar Programları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement