Trabzon'da Trafik Kazası: 2 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Trabzon'da Trafik Kazası: 2 Ölü, 3 Yaralı

Trabzon\'da Trafik Kazası: 2 Ölü, 3 Yaralı

Trabzon’un Arsin ilçesinde bu sabah meydana gelen trafik kazasında anne ile oğlu hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

24.01.2014 13:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon'un Arsin ilçesinde bu sabah meydana gelen trafik kazasında anne ile oğlu hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, aynı istikamette seyreden Serdar Özdemir yönetimindeki 05 RA 411 plakalı otomobil ile Volkan Özkan yönetimindeki 61 FY 019 plakalı otomobil Arsin Organize Sanayi Bölgesi mevkiinde çarpıştı.

Kazada Trabzon'un Çaykara ilçesi nüfusuna kayıtlı oldukları öğrenilen Gülsüme Özsoy (38) ile oğlu Burhan Özsoy (7) kaldırıldıkları KTÜ Farabi Hastanesi'nde hayatını kaybederken, İdris Faruk Okur (20) Volkan Özkan ve Serdar Özdemir yaralandı. Yaralılar Trabzon'daki çeşitli hastanelerde tedavi altına alınırken, kazayla ilgili inceleme sürüyor. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Trabzon'da Trafik Kazası: 2 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • abdullatif sula: 05 RA 411 plakalı aracın sürücüsü şahıs,aşırı derece alkollü idi, ayrıca karşı yönde hareket halindeyken diğer yola geçerek volkan özkan idaresindeki araç ile kafa kafaya çarpıştı 0 0 Yanıtla

Advertisement