Trabzon'daki Fındık Fabrikası Yangını - Son Dakika
Güncel

Trabzon'daki Fındık Fabrikası Yangını

Trabzon\'daki Fındık Fabrikası Yangını

Trabzon'un Arsin ilçesinde bulunan Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir fındık fabrikasında dün akşam çıkan yangında büyük maddi hasar oluştu.

17.02.2014 12:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon'un Arsin ilçesinde bulunan Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir fındık fabrikasında dün akşam çıkan yangında büyük maddi hasar oluştu.

Edilinen bilgiye göre, dün akşam saat 21.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle fındık fabrikasında yangın çıktı. Yangın sırasında fabrikada kimse bulunmazken, olay yerine ulaşan başta Trabzon Belediyesi olmak üzere çevre ilçe belediyelerinden çok sayıda itfaiye aracı yangına müdahale etti. Ekiplerin çalışması sonrası yangını kontrol altına alırken, gündüz vakti de soğutma çalışmaları sürdü. Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen, yangındaki tahmini hasarın 3-5 Milyon TL arasında olabileceğini belirterek, "Yangının çıkmasının ardından itfaiye ekipleri olay yerine geldi. Yangın gece 01.30'a kadar sürdü. Şu anda da soğutma çalışmaları devam ediyor. Tek sevindirici tarafı ölen yada yaralanan olmaması. Tonlarca kabuklu ve iç fındık yandı. Kesin olmamakla birlikte elektrik kontağından çıktığı tahmin ediliyor. Kesin bir şey söylemek mümkün değil" ifadesini kullandı.

Öte yandan fabrikada 100 tona yakın fındığın yandığı öğrenildi. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Trabzon'daki Fındık Fabrikası Yangını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement