Trabzonspor Hazırlıklarını Sürdürdü - Son Dakika
Güncel

Trabzonspor Hazırlıklarını Sürdürdü

Trabzonspor Hazırlıklarını Sürdürdü

Trabzonspor hazırlıklarını sürdürdü Trabzonspor, 26 Eylül Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Osmanlıspor maçı hazırlıklarını bugün yaptığı çift antrenmanla sürdürdü.

22.09.2015 20:31

Trabzonspor hazırlıklarını sürdürdü

Trabzonspor, 26 Eylül Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Osmanlıspor maçı hazırlıklarını bugün yaptığı çift antrenmanla sürdürdü.

Sabah saatlerinde basına kapalı bir antrenman yapan Trabzonspor saat 18.00'de ise Teknik Direktör Şota Arveladze yönetiminde basına ve taraftara açık bir çalışmayla hazırlıklarına devam etti. Hafif sakatlıkları bulunan ve salonda çalışan Mustafa, Sefa, Deniz Yılmaz, Okay ve Constant antrenmanda yer almazken, Bourceanu ise takımdan ayrı olarak yan sahada düz koşu yaptı. Bordo-mavili futbolcular bir grup taraftarın da izlediği antrenmanda yarı sahada taktik çalıştı. Antrenmanı Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu da takip etti. Antrenmanın sonunda Teknik Direktör Şota Arveladze'nin yaptığı ortalara futbolcular gol çalışması gerçekleştirdi.

CEVAHİR HAYATINI KAYBETTİ

Trabzonspor'un üst üste şampiyonluklar kazandığı efsane yıllarındaki yöneticilerden İbrahim Cevahir hayatını kaybetti. Konuyla ilgili bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, 'Divan üyemiz ve eski yöneticimiz İbrahim Cevahir'in vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Cevahir'e Yüce Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz. Merhumun cenazesi yarın (Çarşamba) İstanbul Sarıyer Yeniköy Cevahirler Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Yeniköy mezarlığına defnedilecektir' ifadesi kullanıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzonspor Hazırlıklarını Sürdürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement