Trafik Kazasında Ölen Genç Kız Anısına Fidan Diktiler - Son Dakika
Yerel

Trafik Kazasında Ölen Genç Kız Anısına Fidan Diktiler

Arhavi ilçesinde kesilen ağacın yoldan geçen yolcu minibüsünün üzerine devrilmesi sonucu hayatını kaybeden 21 yaşındaki Hande Alın anısına 250 fidan toprakla buluşturuldu.

13.03.2014 15:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arhavi ilçesinde kesilen ağacın yoldan geçen yolcu minibüsünün üzerine devrilmesi sonucu hayatını kaybeden 21 yaşındaki Hande Alın anısına 250 fidan toprakla buluşturuldu.

Arhavi Birlik ve Dayanışma Derneğince (ARBİDAD) düzenlenen fidan dikim etkinliğine, Arhavi Kaymakamı Muhammed Önder, Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Hande Alın'ın ailesi ve yakınları ile vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Önder, yaptığı konuşmada, onganizasyonu hazırlayanlar ve hassasiyet gösteren Arhavi halkına teşekkür etti.

Belediye Başkanı Hekimoğlu, Hande Alın'ın yaşamını yitirmesinden duyduğu üzüntüyü dile getirerek, "Arhavi insanı, hassasiyetini, duygusallığını ve sevgisini bugün burada bir kez daha kanıtlamıştır. Biricik Hande'mize sahip çıkmanın, onu yaşatmanın gereği ne ise halkımız bunu yapıyor. Uzaktan, yakından gelen herkese gerek ailesi gerekse şahsım ve ilçem adına teşekkür ederim" dedi.

ARBİDAD Başkanı Yaşar Kemal Uzunhasanoğlu ise yürekleri şefkat ve merhamet dolu Arhavi insanına bir nebze olsun tercüman olmak istediklerini belirterek, "Bugün aynı zamanda çocuklarımıza, gençlerimize, kısacası 7'den 70'e herkese ağaç dikme alışkanlığını, güzelliğini ve mutluluğunu yaşatacağız. Bunu yaparken de geçtiğimiz günlerde hayata veda eden Hande kızımızı da unutmayarak, onun anısına, ailesinin de izniyle böyle bir organizasyonu gerçekleştirdik. Önce ailesine, sevenlerine tekrar tekrar başsağlığı diliyorum. Hazırlanan bu yüzlerce fidan tüm Arhavi halkının bağında, bahçesinde ve köyünde yeşerecek. can bulacak" diye konuştu.

Arhavi- Hopa kara yolu eski Arhavi tüneli girişinde, 5 Şubat'ta, bir kişinin bahçesinden kestiği ağacın yoldan geçen Bayram Ali Parlak yönetimindeki 08 M 5204 plakalı yolcu minibüsünün üzerine düşmesi sonucu, minibüste yolcu olarak bulunan Hande Alın ile kardeşe Gamze Alın yaralanmış, Hande Alın kaldırıldığı Rize Devlet Hastanesinde hayatını kaybetmişti. - Artvin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Trafik Kazasında Ölen Genç Kız Anısına Fidan Diktiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement