Tren Kazasında Ölen Kişinin Kimliği Belirlendi - Son Dakika
Güncel

Tren Kazasında Ölen Kişinin Kimliği Belirlendi

Tren Kazasında Ölen Kişinin Kimliği Belirlendi

İzmir'in Gaziemir İlçesi'nde, dün üzerine doğru yürüdüğü terinin altında kalıp yaşamını yitiren kişinin, 28 yaşındaki Hasan Çavuşoğlu olduğu belirlendi.

03.10.2014 16:37

İzmir'in Gaziemir İlçesi'nde, dün üzerine doğru yürüdüğü terinin altında kalıp yaşamını yitiren kişinin, 28 yaşındaki Hasan Çavuşoğlu olduğu belirlendi. Bu arada olay yeri yakınında, kazadan kısa süre önce Deniz Men'in gasp edilen cep telefonu parçalanmış halde bulundu. Telefonu kimin gasp ettiğinin belirlenmesi için parmak izi çalışması yapıldı.

Kaza, İZBAN Esbaş Durağı ile Semt Garajı Durağı arasında dün saat 19.30 sıralarında meydana geldi. Aliağa'dan Cumaovası yönüne giden 30143 sefer sayılı İZBAN banliyö treni, Esbaş Durağı'na yaklaştığı sırada, ışıklandırmanın olmadığı bir bölgede raylarda bir kişiye çarptı. Trendeki makinistler fren yapıp treni durdurduktan sonra polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık görevlileri, trenin çarptığı kişinin parçalanarak hayatını kaybettiğini belirledi. Polis, üzerinden nüfus cüzdanı çıkmayan kişinin kimliğini belirlemek için parmak izini aldı. Daha sonra yapılan incelemede ölen kişinin Hasan Çavuşoğlu olduğu tespit edildi. Çavuşoğlu'nun cansız bedeni otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Makinistlerin ilk ifadelerinde, raylarda trenin üzerine doğru birinin yürüdüğünü, fren yapmalarına rağmen treni durduramadıklarını dile getirdikleri öğrenildi. Üç makinist ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

GASP ŞÜPHELİSİ İDDİASI

Bu arada, kazadan yaklaşık yarım saat önce, Deniz Men, yanına gelen bir kişinin kendisine yumruk attığını ve düşen cep telefonunu aldıktan sonra kaçtığını iddia etti. Bunun üzerine polis otosuna alınan Men, çevrede şüphelinin bulunması için başlatılan çalışmalara katıldı. Kazanın ardından polis, Men'i olay yerine götürdü. Men, ölen kişinin üzerindeki kıyafetin kendini gasp eden kişinin kıyafetiyle benzerlik gösterdiğini belirtmesi üzerine polis bölgede inceleme yaptı. Cesedin yaklaşık 300 metre gerisinde Men'den gasp edilen cep telefonu parçalanmış halde bulundu.

Deniz Men'in, cesedin parçalanması nedeniyle net bir teşhis yapamadığı, cep telefonundan alınan parmak iziyle Çavuşoğlu'nun parmak izinin karşılaştırılacağı kaydedildi. Polisin kaza ve gasp ile ilgili başlattığı soruşturmanın sürdüğü bildirildi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tren Kazasında Ölen Kişinin Kimliği Belirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement