Trenin ucu bucağı görünmüyor! Ermenilerden ele geçirilen tank ve toplar Bakü'ye götürüldü - Son Dakika
Dünya

Trenin ucu bucağı görünmüyor! Ermenilerden ele geçirilen tank ve toplar Bakü'ye götürüldü

Azerbaycan ordusu sivil yerleşim yerlerine saldıran Ermenistan ordusuna sahada ağır bir yenilgi yaşatırken, birçok askeri mühimmatı da ele geçirdi. Azerbaycan askerleri ele geçirdikleri tank ve topları trenlere yükleyerek Bakü'ye götürdü. Görüntülerde vagonlara yüklenen onlarca tank dikkatlerden kaçmadı.

21.11.2020 14:55  Güncelleme: 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ermenistan'ın 27 Eylül tarihinde Azerbaycan'a saldırmasıyla başlayan çatışmalar 44'üncü gününde son buldu. Azerbaycan ordusu Ermenilere ağır bir yenilgi yaşatırken, Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan Rusya ve Azerbaycan liderleriyle anlaşarak Dağlık Karabağ'dan çıkacaklarını bildirdi.

Trenin ucu bucağı görünmüyor! Ermenilerden ele geçirilen tank ve toplar Bakü'ye götürüldü

ERMENİLERE AİT MÜHİMMATLAR ELE GEÇİRİLDİ

Çatışmalar boyunca Azerbaycan ordusu yaklaşık olarak 300 yerleşim yerini işgalden kurtarırken, Ermenilere ait birçok askeri mühimmatı da ele geçirdi. Azerbaycan ele geçirdiği mühimmatları kendi bünyesine kazandırırken bu durum Ermenistan'ın savaşı kaybetmesinde de rol oynadı.

Trenin ucu bucağı görünmüyor! Ermenilerden ele geçirilen tank ve toplar Bakü'ye götürüldü

TANK VE TOPLAR BAKÜ'YE GÖTÜRÜLDÜ

Öte yandan Azerbaycan ele geçirilen tank ve topları ele geçirmek için harekete geçti. Bölgeye tren gönderen Azerbaycan hükümeti tank ve topları bu trenin vagonlarına yükleyerek Bakü'ye götürdü. Görüntülerde onlarca tankın olduğu trenin uzunluğu ise dikkatlerden kaçmadı.

Trenin ucu bucağı görünmüyor! Ermenilerden ele geçirilen tank ve toplar Bakü'ye götürüldü

GÖREVİNDEN İSTİFA EDEN BAKAN İTİRAF ETTİ

Öte yandan geçen gün Ermenistan Savunma Bakanlığı'ndaki görevinden istifa eden General Movses Hakopyan Ermenistan'ın savaş sırasında ordusunun nükleer başlık takılabilen Rus yapımı İskender füzesini kullandığını itiraf etti. Hakopyan, "Ermenistan ordusu, Dağlık Karabağ'daki çatışmalar sırasında İskender füzelerini kullandı, nerede kullanıldığına dair bilgi veremem" dedi.

Trenin ucu bucağı görünmüyor! Ermenilerden ele geçirilen tank ve toplar Bakü\'ye götürüldü

Son Dakika Dünya Trenin ucu bucağı görünmüyor! Ermenilerden ele geçirilen tank ve toplar Bakü'ye götürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • ermenisdan adeta haritadan silindi: ermanisdan 45 gün savaşda büyük yenilgi ve bozguna uğradı bu yenilginin maddi manevi zararını 50 yılda daha çıkaramaz telafi edemez buda dünya ermenilerine ermenisdana ders olsun 230 6 Yanıtla
  • gün: BU TANK VE TÜFEKLERİ BEDAVA ALMADI HERHALDE , İRAN,İSRAİL VE RUSYA YA NE TAAHÜT VERDİ ACEBA. ACISI ACI ACI ÇIKAR BUNLARDAN. KAZANAN AZERBAYCAN VE TÜRKİYE OLDU.YAŞASIN TÜRK KARDEŞLİĞİ 121 6 Yanıtla
  • Ramo : Ermeniler bu Avrupa ve Amerikanın oyunlarına daima geliyor ülken olacak rezil vaziyette herşeyden mahrum yaşayacaksın .Ama avrupadakiler ve amerikadakiler bundan istifade edip kullanıldıkları için cukkalarını dolduracaklar rahat içinde püfür püfür yaşayacaklar saltanat sürecekler üç beş kuruş eziyet edenlere para gönderecekler sus payı olarak hiç mi kafa yok sizde ey Rumlar la Ermeniler akıllanmıyorlar nasıl bir rol verilmişse. gelin bu işi Türklerle tersine çevirin barışın Türklerle . 0 0 Yanıtla

Advertisement