Trepaş'tan "Bir Çift Mutluluk" Projesi - Son Dakika
Yerel

Trepaş'tan "Bir Çift Mutluluk" Projesi

Trepaş\'tan "Bir Çift Mutluluk" Projesi

Trakya Elektrik Perakende A.Ş. (TREPAŞ), Trakya Bölgesi’nde ihtiyaç sahibi bini aşkın öğrenciye ’Bir Çift Mutluluk’ projesi kapsamında ayakkabı yardımında bulunuyor.

08.06.2016 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trakya Elektrik Perakende A.Ş. (TREPAŞ), Trakya Bölgesi'nde ihtiyaç sahibi bini aşkın öğrenciye 'Bir Çift Mutluluk' projesi kapsamında ayakkabı yardımında bulunuyor.

Türkiye ve özellikle de Trakya Bölgesi'nde yaptığı yatırımlara ek olarak sosyal sorumluluk projelerine de öncülük yapan TREPAŞ, taşımalı eğitim sistemi ile köylerinden okullarına gitmeye çalışan ihtiyaç sahibi ilk ve ortaokul öğrencilerine 'Bir Çift Mutluluk' projesi ile ayakkabı yardımında bulunuyor. Geçtiğimiz yıl Tekirdağ'da başlatılan projenin ikincisi bu yıl, Edirne merkez ilçesine bağlı Büyükdöllük Köyü İlk ve Orta Okulu'nda düzenlenen törenle yapıldı.

Dağıtım törenine, Edirne İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Cemal Turan, Şube Müdürü Kamil Durdu, TREPAŞ Müşteri Hizmetleri Müdürü Nihat Ülkücü ve Edirne Müşteri Hizmetleri Sorumlusu Orhan Başkurt ile TREPAŞ çalışanları katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve TREPAŞ yöneticileri tarafından Edirne merkez, Keşan ve Meriç ilçelerinde taşımalı eğitim gören toplam 350 öğrenciye ayakkabıları verildi. Proje kapsamında ihtiyaç sahibi öğrencilere yardımların devam edeceği kaydedildi. Tören, öğrencilerle birlikte okul önünde hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından sona erdi. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Trepaş'tan 'Bir Çift Mutluluk' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement