Trepaş'tan Personeline 'Yıldız Takım Olmak' Eğitimi - Son Dakika
Yerel

Trepaş'tan Personeline 'Yıldız Takım Olmak' Eğitimi

Trepaş\'tan Personeline \'Yıldız Takım Olmak\' Eğitimi

IC Enerji bünyesindeki Trakya Elektrik Perakende Satış A.Ş (TREPAŞ) İnsan Kaynakları ve İdari İşler Direktörlüğü organizasyonuyla, Genel Müdürlük ve Tekirdağ lokasyonunda çalışan personele yönelik ’Yıldız Takım Olmak’ eğitimi verildi.

10.09.2015 14:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

IC Enerji bünyesindeki Trakya Elektrik Perakende Satış A.Ş (TREPAŞ) İnsan Kaynakları ve İdari İşler Direktörlüğü organizasyonuyla, Genel Müdürlük ve Tekirdağ lokasyonunda çalışan personele yönelik 'Yıldız Takım Olmak' eğitimi verildi.

Derin Eğitim ve Danışmanlık şirketi tarafından TREPAŞ çalışanlarına yönelik, iş arkadaşlarını çalışma ortamı dışında tanıyabilme, farklı yönlerini keşfedebilme ve iş hayatında takım çalışmasının, iletişimin, motivasyonun önemini vurgulamak amacıyla Lüleburgaz Ezgi Resort Otel'de 'Yıldız Takım Olmak' adıyla eğitim düzenlendi.

Eğitimin büyük bölümü otel bahçesinde gerçekleştirilirken, çalışanlar açık hava aktiviteleriyle takım çalışmasını ön planda tutmayı hedefledi. Eğitim programına toplam 200 çalışan katıldı.

Ayrıca, eğitimde Ağustos ayında doğan personel de unutulmadı. Sürpriz gelen pasta ile Ağustos ayında doğan personellerin doğum günü kutlandı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Trepaş'tan Personeline 'Yıldız Takım Olmak' Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement