Tribune'nin Yeni Sayısı Çıktı - Son Dakika
Spor

Tribune'nin Yeni Sayısı Çıktı

Tribune\'nin Yeni Sayısı Çıktı

Futbol dergisi Tribune Sports Magazine'nin 2016 yılı ilk sayısı çıktı.

08.03.2016 07:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Futbol dergisi Tribune Sports Magazine'nin 2016 yılı ilk sayısı çıktı. 2012 yılından bu yana çıkarılan derginin bu yılki ilk sayısı 5000 adet basıldı.

Ücretsiz dağıtılan "Tribune Sports Magazine" Süper Lig, PTT 1. Lig, 2. Lig ve 3. Lig'de tüm kulüp yönetimi, teknik heyet ve futbolcular ile, türkiye ve avrupada tüm türk menajerlik şirketlerine, önemli kurum ve kuruluşlara gönderiliyor.

2016'nin ilk sayısında Şamil Çinaz, Benjamin Fuchs, Cem Ekinci, Hakkı Yıldız ve Talha Yazgan röportajları yer alıyor.

3 ayda bir çıkartılan ve 2017 yılında 2 ayda bir çıkacak "Tribune Sports Magazine" 2018 yılında ayda bir piyasaya çıkacak.

Derginin ana sponsoru ise İzmir'in Folkart Towers, Folkart Narlıdere, Folkart Life Bornova gibi en büyük projelerini gerçekleşiren Folkart yapıyor.

Derginin İmtiyaz sahibi ve Yönetim Kurulu Başkanı Cem Türkmen, bu yılın ilk sayısı ile ilgili yaptığı açıklamada "Tribune Sport Agentur ve Tribune Sports Magazine olarak güzel bir yılı daha geride bıraktık. Menajerlik alanındaki faaliyetlerimize ek olarak medya alanında da yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Dergimizin yeni sayısını uzun soluklu bir çalışmanın ardından, altyapısı ve görünümüyle revize ederek okuyucularımıza sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizler çalışmalarımızı sürdürmeye ve değerli okurlarımızla bunları paylaşmaya devam edeceğiz. Sayımızda emeği geçen tüm arkadaşlarıma ve okuyucularımıza teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Keyifle okunacak bir dergi

Haber Müdürü Çağlar Aslan ise "Yeni yılın ilk sayısı ile okurlarımızla buluşacak olmanın sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz. Geçmiş yılların tecrübesini, emeğimizle birleştirdik. Gerçekten ortaya çok güzel bir çalışma çıkardık. Değerli okurlarımız bu sayımızda bir çok değerli sporcunun özel röportajlarını, türk ve dünya futbolunda yaşanan gelişmelerden derlenen yazılarımızı, keyifle okunacak ilginç özel hikayeleri bulabilecekler. Bir sonraki sayılarda görüşmek dileğiyle. Herkese teşekkürlerimi sunarım.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Tribune'nin Yeni Sayısı Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement