TSK Çorlu Asker Hastanesi'nin Sağlık Bakanlığı'na Devredilmesi Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

TSK Çorlu Asker Hastanesi'nin Sağlık Bakanlığı'na Devredilmesi Çalışmaları

TSK Çorlu Asker Hastanesi\'nin Sağlık Bakanlığı\'na Devredilmesi Çalışmaları

Tekirdağ Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Seyit Ali Gümüştaş, TSK Çorlu Asker Hastanesi’nin Sağlık bakanlığı’na devredilmesi çalışmalarıyla ilgili ziyaret ve incelemelerde bulundu.

10.08.2016 18:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Seyit Ali Gümüştaş, TSK Çorlu Asker Hastanesi'nin Sağlık bakanlığı'na devredilmesi çalışmalarıyla ilgili ziyaret ve incelemelerde bulundu.

TSK Çorlu Asker Hastanesi'ni ziyaret eden ve yetkililerle görüşen Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Seyit Ali Gümüştaş, Başhekim Tabip Albay Mehmet Ergüncü ile birlikte incelemelerde bulundu.

Hastanenin Sağlık Bakanlığı'na devri ile ilgili bilgi veren Genel Sekreter Seyit Ali Gümüştaş, "669 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname kapsamında Sağlık Bakanlığı'na bağlanacak olan Çorlu Asker Hastanesi ile ilgili devir işlemleri 05 Ağustos 2016 Cuma günü itibariyle başlamış olup, hafta sonu yapılan çalışmalar ile hızlanmıştır. Çorlu Asker Hastanesi'nin başta Başhekimi Tabip Albay Mehmet Ergüncü olmak üzere tüm ekibine samimi karşılamasından dolayı ben ve ekibim adına teşekkür ediyorum" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel TSK Çorlu Asker Hastanesi'nin Sağlık Bakanlığı'na Devredilmesi Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement