Tso'dan İstişare Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Tso'dan İstişare Toplantısı

Tso\'dan İstişare Toplantısı

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) 8.Meslek Grubu üyelerine yönelik İş Sağlığı ve Güvenliği ile istihdam konularının ve meslek gruplarının sorunlarının görüşüldüğü istişare toplantısı gerçekleştirdi.

12.06.2014 15:19

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) 8.Meslek Grubu üyelerine yönelik İş Sağlığı ve Güvenliği ile istihdam konularının ve meslek gruplarının sorunlarının görüşüldüğü istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Koyunlu düğün salonunda yapılan toplantıya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Coşkun Güven, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Sezgin Tiryaki, KTSO 8.Meslek Komitesi Başkanı Ömer Yeğin, Başkan Yardımcısı Savaş Şenay, komite üyeleri ve odaya kayıtlı firma yetkilileri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Komite Başkanı Ömer Yeğin, "Odamızın kuruluşundan bu yana düzenli olarak gerçekleştirilemeyen meslek komiteleri ve meslek grubu toplantıları yeni yönetim anlayışımızla önümüzdeki 3 yıllık süreçte olağan hale getirilerek yapılacak. Katılımcı ve birleştirici bir anlayışı hedefliyoruz. Karabük TSO'nun asli görevleri arasında meslek üyelerinin menfaatlerini korumak,ticareti kolaylaştırmak ve üyeye yönelik mesleki bilgi ve beceriyi aktarmak gibi üye merkezli bir çalışma yapmak yer almaktadır. Üyelerimiz oda seçimlerinde üzerine düşen görevi yerine getirerek temsil etme görevini biz komite ve meclis üyelerine verdi. Bizlere düşen görevde sizlerin bu emanetini en iyi biçimde yerine getirmek olmalıdır.Üye ve meslek komitesi,meclis üyeleri arasındaki diyalog ve iletişim sadece seçim dönemlerinde olmamalı.Odamız 10 meslek grubunda farklı sektörlerde üyelerini seçerek sorunlarının çözümü ve temsil manasında bizlere bu görevi tevdi etmiştir.Görevimiz öncelikle sizlere hizmet etmektir.Biz komite olarak bu faaliyetleri yerine getirirken siz değerli üyelerimizi de yanımızda görmek istiyoruz.Faaliyetlerimizi sizlerden alacağımız fikir ve önerilerle yön vermek istiyoruz.Gelecek aylar içinde önerilerinizle seminer,fuar veya iş gezisi şeklinde faaliyetler desteklenecektir" dedi.

Konuşmanın ardından Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Coşkun Güven ile İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Sezgin Tiryaki istihdam ve iş sağlığı güvenliği hakkında bilgilendirmede bulundular. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tso'dan İstişare Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement